Hepsiburadadan LG G4 al daha mantıklı.
Daha iyi performans ve daha uzun güncelleme desteği var.
Merhaba,
Yanlış hatırlamıyorsam G8'de snapdragon 615 var. Açıkçası 615'li bir cihaza 1500 tl vermek pek iyi bir fikir değil. Geçen yıllardan snapdragon 801'li bir eski amiral alsanız daha çok performans alırsınız. Snapdragon 615li bir cihaz sizin için uygunsa lenovo vibe p1 bakın derim. Fiyatıda bu modele göre biraz daha uygun.
Bütçeniz 1500 tl imiş. 150 tl daha verip KİPA'dan 1650 tl'ye LG G4 almanızı tavsiye ederim.
Takmayin boyle seyleri yurt disi urunu olsa anlarimda kipa dakiker delta garantili olmasi lazim. Alirken ac bak saglamsa yola devam. Baska yerde 2000 tlye satiliyor. Kimse yanlis anlamasin ama.lg g4 2000 tl etcem bi cihaz degil.
Sizce şu an 1500 tl civarında alınacak en iyi cihaz LG G4 mü ?
1500 e alinabilcek en iyi urun lg g4.
Sebepler cok bariz ortada. Snapdragon un ust segmenti olan 800 serisinden en iyilerinden biri olan 808 kullanmasi.
Ekran konusunda 2500 3000 liralik cihazlarla ayni kalitede ust seviye bir goruntu vermesi. ( hatta bazilarindan daha iyi goruntu vermesi)
Kamera cok cok iyi, piyasanin en iyilerinde ust siralarda.
Bu 3 sebep 1500 tlye satin almak mumkunse suan en iyisi o.
Bu arada arkadaslar. Lg nij ozelliklede g4 un bu kadar uygun foyata bulunabilmesinin sebebi kotu cihaz oldugu icin degil urunun resmi distiribitor disinda cok sayida cok farkli firmalar tarafindan paralel ithalat diye tabir edilen tedarik edilme sekli ile tedarik edilmesidir.
Lg g3 de 2k ekran snapdragon 801 i zorladigi anlar oluyordu. Fakat lg g4 de snapdragon 808 2k ekranda iyi calisiyor.
O nedenle 1400-1500 liraya orta segment snapdragon 615li cihazlar almak yerine bu guzel cihazi dusunun derim.
Sebepler cok bariz ortada. Snapdragon un ust segmenti olan 800 serisinden en iyilerinden biri olan 808 kullanmasi.
Ekran konusunda 2500 3000 liralik cihazlarla ayni kalitede ust seviye bir goruntu vermesi. ( hatta bazilarindan daha iyi goruntu vermesi)
Bu arada arkadaslar. Lg nij ozelliklede g4 un bu kadar uygun foyata bulunabilmesinin sebebi kotu cihaz oldugu icin degil urunun resmi distiribitor disinda cok sayida cok farkli firmalar tarafindan paralel ithalat diye tabir edilen tedarik edilme sekli ile tedarik edilmesidir.
Lg g3 de 2k ekran snapdragon 801 i zorladigi anlar oluyordu. Fakat lg g4 de snapdragon 808 2k ekranda iyi calisiyor.
O nedenle 1400-1500 liraya orta segment snapdragon 615li cihazlar almak yerine bu guzel cihazi dusunun derim.
Hocam sizi takip ediyorum da Sony Xperia Z5 compact tavsiye eder misiniz? Detaylı soru sormuyorum bu konuda Kirlenmesin bu konu. Konuma el atarsanız da çok sevinirim.
Bugün kipaya gittim ne yazık ki bizim mallar İstanbul garantili ve neyin nereden geldiği belli değil dediler.
Bir bakarsınız, Kore, bir bakarsınız Singapur ürünü onun için günceleme garantisi veremeyiz diyince almadan geri geldim.
Tabiki. Max butceni, alacagin telefondan beklentin nedir onu yaz. Z5c'in sana gore bir cihaz mi oldugunu konusalim.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Icinize sinmediyse tabiki en iyisini yapmisiniz. O zaman bira bekleyim mwc 2016 yi bekleyin subatta yapilcak. Yeni urunler tanitilcak. O zaman g4, note 4 gibi urunlerin fiyati ucuzlar belki o zaman resmi distiribitor garantili alirsin. Hem icine siner hem butceni zorlamazsin.
Tabiki. Max butceni, alacagin telefondan beklentin nedir onu yaz. Z5c'in sana gore bir cihaz mi oldugunu konusalim.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Icinize sinmediyse tabiki en iyisini yapmisiniz. O zaman bira bekleyim mwc 2016 yi bekleyin subatta yapilcak. Yeni urunler tanitilcak. O zaman g4, note 4 gibi urunlerin fiyati ucuzlar belki o zaman resmi distiribitor garantili alirsin. Hem icine siner hem butceni zorlamazsin.
Evet haklıısnız.
Zenfone 2 farklı modellerini niceledim fotoğraf çekmeside hoşuma gitti ama hiçbir yerde Zenfone 32 GB 2.3 modeli yok.
Hocam öyle çok oyun oynamam oynasam bile arada yılda bir.1600-1700 TL şimdi almayacağım daha sonra alacağım araştırıyorum. Her şeyden önce beni sorunsuz 3-4 yıl idare etmeli batarya değişimi hariç.
Bir telefon icin 4 yil cok uzun bir sure. Ama sony alirsaniz saglamlik acisindan sizi goturur. Ama z5 ailesinden cok fazla bir batarya performansi beklemeyin cunku snapdragon 810 kullaniyor. Gundelik kulkanimda iyi ama biraz performans gerektiren isler yapmaya basladiginizda o zaman somirmeye basliyor bataryayi. Ayrica suan xperia z5 esnaf telefoncularda kvk, genpa garantili 2000 tl ye satin alinabiliyor. Bence z5c yerine z5 bakin en azindan buyuk bir ekraniniz olur.
1600 1700 tlye suan lg g4, samsung note 4, samsung s6 cok iyi cihazlar. Ama hemen almicakmissiniz alcaginiz zaman belki yeni modeller satisa sunulur o zaman yenileriz tavsiyemizi. Ama suan icin bu fiyat en iyi alincak cihaZlar lg g4, samsung s6, sony z5c (esnaftan kvk,genpa garantili), samsung note 4.
Hadi olmadı 3 yıl olsun. LG ve Samsung düşünmüyorum. LG G4 hala plastik kasa Samsung Note 4 de bildiğim kadarı ile öyle S6 öyle değil ama Samsung larda ram tüketimi fazla bir de Samsung a pek güvenim yok . Bakacağım Z5 e de küçük ekranı sevmem zaten en az 5 inç olması daha iyi benim için kamerası nasıl peki?
Lg g4 kasasi tamamen plastik. Samsung note 4 cerceveleri aluminyum, arkasi plastik. Samsung s6 cerceveleri aluminyum, arkasi on ile ayni gorilla glass 4. Sony xperia z5 cerceve aluminyum, arkasi da cam.
Ssung un ram kullanimi konusinda ara modellerinde ram azligindan ve yazilimsal etkilerden sorunlar yasaniyor. Ama note 4, note 5 modellerinde ram kullaniminda bir sorun yok.
2000 tlye z5 bakarsaniz guzel. Ama 2500 tl cok fazla. Kamerasi kotu degil ama cok cok iyi de degil. 1800 tl lik s6,note4,g4 un kameralari daha iyi dogrusunu soylemek gerekirse. Bide sitede ilgiki video var ekran isigini actiginizda ekranda ghost'lanma olusuyormus. Bu bir ekran icin olabilcek en kotu seylerden biri. Boyle seylerde var.
Eger sony'i kirmayi basaramazsaniz uzuun sure kullanirsiniz. Cunku kasasi dayanikli ve sistem stabilitesi iyi cihazlar yapiyor. Bugun xperia z ve z1 in 5.1.1 oldugunu dusundugumuzde guncelleme destegide iyi.
Kırmam zaten dikkat ederim olmadı ekran koruyucu kırılır. Yani G2 den geçince oh be değmiş buna hissini bıraksın yeter.
Teşekkür ederim. Bugün alışveriş yaptım kıyafet o şu bu derken Bimeks e uğradım. Z5 premium'u inceledim. Telefon kilitliydi sadece kamerasına baktım ön kamera tek kelime ile harika arka kamera da öyle şak diye odak yapıyordu. Ardından G4 e baktım onun kamerası Z5 premium'dan bir tık aşağı kalitede yapıyordu. Odaklama çok yavaş geldi. Bir de Z5 premium da arkası cam o beni korkutuyor aynı şekilde Z5 de de öyle. Z5 de alabilirim belki. Bazen telefon elimden kayıp düşüyor düşürdüğüm zaman arka camı kırılır mı ondan korkum var. Bir de arka cam çok parmak izi tutuyor.O konuda kiyasladiginizda kesinlikle lg g2 den cok daha iyi. Ben sony i severim. Tek eksik oldugu konu kamerasi. Rakiplerinin gerisinde. Ama kotu demiyorum bak. Karar sizin. Genelde sony alanlar memnun kalip uzun sure kullaniyor.
Teşekkür ederim. Bugün alışveriş yaptım kıyafet o şu bu derken Bimeks e uğradım. Z5 premium'u inceledim. Telefon kilitliydi sadece kamerasına baktım ön kamera tek kelime ile harika arka kamera da öyle şak diye odak yapıyordu. Ardından G4 e baktım onun kamerası Z5 premium'dan bir tık aşağı kalitede yapıyordu. Odaklama çok yavaş geldi. Bir de Z5 premium da arkası cam o beni korkutuyor aynı şekilde Z5 de de öyle. Z5 de alabilirim belki. Bazen telefon elimden kayıp düşüyor düşürdüğüm zaman arka camı kırılır mı ondan korkum var. Bir de arka cam çok parmak izi tutuyor.