Huawei 521 Qos ayarları

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Arkadaşlar bu Qos ayarlarının nasıl yapılacağını biliyor musunuz? Qos interneti kullanan farklı ip adreslerine farklı bant genişliği ayarlamamızı sağlıyor ama nereye ne yazılır bulamadım. Daha doğrusu yazdım olmuyor. Kaynak sıkıntısı var. :(

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Arkadaşlar tekrar lazım oldu. Yani konu benim için hala güncel. Ben ayarlamaya çalıştım ama ne kadar doğru oldu bilmiyorum. Şu haliyle işe de yaramıyor gibi gözüküyor ancak pingler düzeldi gibi.

Bilenler nerelerin yanlış olduğunu, eksik kısımları v.s. söyleyebilir mi? (Sağ tık resmi yeni sekmede aç derseniz resimler büyüyecektir.)

Modem: TTNETin verdiği Huawei Echolife 521 modemdir.

48009747.png

41160347.png

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yok mu bu ayarları bilen. nette heryere baktım ama bulamadım. çogu kişinin de ihtiyacı var

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Bu modemin Türkiye satıcısı Elkotek'e konuyla ilgili eposta gönderdim , bakalım cevap alabilecek miyim?

Cevap çabuk geldi.

"This is an automatically generated Delivery Status Notification.

Delivery to the following recipients failed."

eposta adresleri şu:

info@elkotek.com.tr

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba,

Konu hakkında ben de araştırma yaptım fakat pek bir bilgi bulamadım. Elkotek i aradım ve bana bir döküman yolladılar fakat gönderdikleri döküman sadece giden bağlantı için işe yarıyor yani internete gönderdiğimiz hızı ayarlıyor. tersini de yapmak mümkünmüş fakat TTNET ten port ayarlarının falan yapılması gerekiyormuş.

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Evet o dökümanı geçenlerde bana da yolladılar pek işime yaramadı.Ben de üzerine gitmedim.