Emin tonbul
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 8
Dostlar aliexpresste bı anakart markası gördüm adı HUANANZHI sizce kaliteli bı marka mı? Tavsiye eder misiniz? Şimdiden teşekkürler
Knkm aliexpresste bilinen bir marka sanırım yoksa bende biliyorum gigabyte Asus MSI gibi markaları ? cevapladıgın için tesekkurlerÖyle bir marka var mı ki? msi asus gigabyte gibi markalara yönelmenizi tavsiye ediyorum elinizde kalabilir
Çin malı isteDostlar aliexpresste bı anakart markası gördüm adı HUANANZHI sizce kaliteli bı marka mı? Tavsiye eder misiniz? Şimdiden teşekkürler
Merhaba abi gerçekten güzel görünümlü anakartları var ama çin markasıya pek guvenemedim acikcasiBaktımda baya güzel ürünleri var ucuz fiyata.
H81 modelini sevdim ya. Sandım ki tam bir gaming anakart.
Bak şimdi böle bi tavsiyem olucak.Merhaba abi gerçekten güzel görünümlü anakartları var ama çin markasıya pek guvenemedim acikcasi
Yardımcı oldugun icin cok tesekkurler abi boyle dusunmemistimBak şimdi böle bi tavsiyem olucak.
Eğer ki firmanın sitesi varsa ve anakartlarına sürekli driver desteği sunmuşlarsa güvenebilirsin o markaya.
Çoğu sahte ürünlerin driver desteğini geçte Siteleri bile bulunmuyor.
Şimdi Bakıyorum da Huananzhi markasının MSİ ve Asus gibi çok kaliteli sitesi bile var.
Bu anakart nasıl driverı da yeni gibiBak şimdi böle bi tavsiyem olucak.
Eğer ki firmanın sitesi varsa ve anakartlarına sürekli driver desteği sunmuşlarsa güvenebilirsin o markaya.
Şimdi Bakıyorum da Huananzhi markasının MSİ ve Asus gibi çok kaliteli sitesi bile var.
Gormemisim yorumunu soyle bi tane var ama bu aliexpresste degil ama anakart markasi bu ve urunker bunun gibiÜrünün linki var mı acaba?
Bende aynisini gordum ama arkadas tutturdu illede ddr4 olsun diyeBende merak ediyorum kalitesini. Xeon işlemci takıntım var ve bu marka tonlarca Xeon işlemciye uygun anakart üretiyor.
Edit: Araştırdığımda göre kaliteli bir markaymış. Aliexpress'ten 1400TL'Ye 32GB ecc ddr3 ram, x79 huanan ve E5 2689 ile alabiliyorsunuz. Fiyat gerçekten çok iyi bence.
Abi bide bi soru sorucam aliexpresste anakart fotograflarinda bios pili var gozukuyo ama alan kisilerin fotograflarina dikkat ettim anakartta bios pili yok sorun cikarir mi? Bi bilgi okumustum kasayi fisten cektigim zaman anakartta bilgiler sifirlaniyormus dogru mu yada bir bilgin var mi?Bak şimdi böle bi tavsiyem olucak.
Bios pili çok ucuz bir şey. Herhangi bir bilgisayarcıdan alabilirsin.Bende aynisini gordum ama arkadas tutturdu illede ddr4 olsun diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Abi bide bi soru sorucam aliexpresste anakart fotograflarinda bios pili var gozukuyo ama alan kisilerin fotograflarina dikkat ettim anakartta bios pili yok sorun cikarir mi? Bi bilgi okumustum kasayi fisten cektigim zaman anakartta bilgiler sifirlaniyormus dogru mu yada bir bilgin var mi?
Haklisin abi bu yorumu yazdıktan bi gün sonra bunun. Üzerine birkaç bilgiye baktım bios pili tarih saat gün gibi şeylerin bilgisayarı her açtığında sifirlanmasina yol açıyormuş ve ayrıca bios pili 5 TL civarı birşey cevapladigin için teşekkürler abiBios pili çok ucuz bir şey. Herhangi bir bilgisayarcıdan alabilirsin.
Yaşım 14. Rica ederim, yardım etmekten mutluluk duydumHaklisin abi bu yorumu yazdıktan bi gün sonra bunun. Üzerine birkaç bilgiye baktım bios pili tarih saat gün gibi şeylerin bilgisayarı her açtığında sifirlanmasina yol açıyormuş ve ayrıca bios pili 5 TL civarı birşey cevapladigin için teşekkürler abi
Yaşım 14. Rica ederim, yardım etmekten mutluluk duydum![]()