HUANANZHI markası güvenilir mi?

Emin tonbul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Dostlar aliexpresste bı anakart markası gördüm adı HUANANZHI sizce kaliteli bı marka mı? Tavsiye eder misiniz? Şimdiden teşekkürler

aliyasiny65

Profesör
Reaksiyon puanı
2,277
Öyle bir marka var mı ki? msi asus gigabyte gibi markalara yönelmenizi tavsiye ediyorum elinizde kalabilir

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Huananzhi anakartlar iyi ama ülkemizde yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çin pazarında ASUS, MSI gibi markalardan çok daha kaliteli ürün yaptıklarını söyleyenler var.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Bende merak ediyorum kalitesini. Xeon işlemci takıntım var ve bu marka tonlarca Xeon işlemciye uygun anakart üretiyor.

Edit: Araştırdığımda göre kaliteli bir markaymış. Aliexpress'ten 1400TL'Ye 32GB ecc ddr3 ram, x79 huanan ve E5 2689 ile alabiliyorsunuz. Fiyat gerçekten çok iyi bence.

Son düzenleme:

madSlowly

Profesör
Reaksiyon puanı
1,759
Ben daha böyle markanın varlığından bile haberim yok o nasıl marka ismi :)

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Baktımda baya güzel ürünleri var ucuz fiyata.
H81 modelini sevdim ya. Sandım ki tam bir gaming anakart.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Merhaba abi gerçekten güzel görünümlü anakartları var ama çin markasıya pek guvenemedim acikcasi
Bak şimdi böle bi tavsiyem olucak.

Eğer ki firmanın sitesi varsa ve anakartlarına sürekli driver desteği sunmuşlarsa güvenebilirsin o markaya.

Çoğu sahte ürünlerin driver desteğini geçte Siteleri bile bulunmuyor.
Şimdi Bakıyorum da Huananzhi markasının MSİ ve Asus gibi çok kaliteli sitesi bile var.

Emin tonbul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8

Eğer ki firmanın sitesi varsa ve anakartlarına sürekli driver desteği sunmuşlarsa güvenebilirsin o markaya.

Şimdi Bakıyorum da Huananzhi markasının MSİ ve Asus gibi çok kaliteli sitesi bile var.
Yardımcı oldugun icin cok tesekkurler abi boyle dusunmemistim

Bu anakart nasıl driverı da yeni gibi

Ürünün linki var mı acaba?
Gormemisim yorumunu soyle bi tane var ama bu aliexpresste degil ama anakart markasi bu ve urunker bunun gibi

Son düzenleme:

Emin tonbul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Bende merak ediyorum kalitesini. Xeon işlemci takıntım var ve bu marka tonlarca Xeon işlemciye uygun anakart üretiyor.

Edit: Araştırdığımda göre kaliteli bir markaymış. Aliexpress'ten 1400TL'Ye 32GB ecc ddr3 ram, x79 huanan ve E5 2689 ile alabiliyorsunuz. Fiyat gerçekten çok iyi bence.
Bende aynisini gordum ama arkadas tutturdu illede ddr4 olsun diye

Abi bide bi soru sorucam aliexpresste anakart fotograflarinda bios pili var gozukuyo ama alan kisilerin fotograflarina dikkat ettim anakartta bios pili yok sorun cikarir mi? Bi bilgi okumustum kasayi fisten cektigim zaman anakartta bilgiler sifirlaniyormus dogru mu yada bir bilgin var mi?

Son düzenleme:

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Bende aynisini gordum ama arkadas tutturdu illede ddr4 olsun diye

Abi bide bi soru sorucam aliexpresste anakart fotograflarinda bios pili var gozukuyo ama alan kisilerin fotograflarina dikkat ettim anakartta bios pili yok sorun cikarir mi? Bi bilgi okumustum kasayi fisten cektigim zaman anakartta bilgiler sifirlaniyormus dogru mu yada bir bilgin var mi?
Bios pili çok ucuz bir şey. Herhangi bir bilgisayarcıdan alabilirsin.

Emin tonbul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Bios pili çok ucuz bir şey. Herhangi bir bilgisayarcıdan alabilirsin.
Haklisin abi bu yorumu yazdıktan bi gün sonra bunun. Üzerine birkaç bilgiye baktım bios pili tarih saat gün gibi şeylerin bilgisayarı her açtığında sifirlanmasina yol açıyormuş ve ayrıca bios pili 5 TL civarı birşey cevapladigin için teşekkürler abi

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Haklisin abi bu yorumu yazdıktan bi gün sonra bunun. Üzerine birkaç bilgiye baktım bios pili tarih saat gün gibi şeylerin bilgisayarı her açtığında sifirlanmasina yol açıyormuş ve ayrıca bios pili 5 TL civarı birşey cevapladigin için teşekkürler abi
Yaşım 14. Rica ederim, yardım etmekten mutluluk duydum :)