Html Ziyaretci defteri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NymO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Uzun bir aradan sonra merhaba...Evlendik giremez olduk artık, iş güç iyice arttı :sweatdrop: ama yavas yavas gece nobetlerıne kalmaya devam edıcem herhalde :happy:
Html siteye admin onaylı ziyaretci defteri koymak istiyorum ama arastırdım epey hep php ve asp icin var sorunum su :
-php yada asp ıcın olan ziyaretcı defterlerini html sıteye nasıl eklenır?
-html için admin onaylı ziyaretci defterini nasıl yaparım?
simdiden tesekkurler...

Çözümledim :) Baska yol bulamadım..umarım benım gıbı bu sorunu yasayan olursa hic ugrasmasın...
www.defter.us adresınden yararlanarak yapabılır...baska turlu olmuyor:wacko:

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Html siteye php ekleyemezsin benm bildiğim kadarıyla. (ama php ye html eklenebilir.)

Html için admin onaylı ziyaretçi defteri dur bir bakayım yazayım buraya. :)

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
epeydır ben arıorum ben ama ya php yada asp onlarıda ekleyemıyorum admın onaysız olsa var bısıler ama admın onaylısısart ıste aldık basımıza bır ıs:)

technonur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
boşuna aramayın bulamazsınız php asp jsp gibi aktif kodlama yapmanız gerek

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
asp ıcın olanları ekleyemezmıyız peki? yada herhangı bır sıteden mesaj panosu kurmayı denedım varmı diye baktım ama oda olmadı bulamadım.admın onaysız var admın onayı sartı işte :(

OfisSoft

Asistan
Reaksiyon puanı
4
öncelikle php yada asp olarak ziyaretçi defteri bulunve sunucuya kurun. Ardından html içine iframe methodu ile scriptinizin mesajların göründüğü sayfayı sitede gösterebilirsiniz. Google'da iframe diye arattığınızda örnekler bulabilirsiniz.

Kolay gelsin.

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
öncelikle php yada asp olarak ziyaretçi defteri bulunve sunucuya kurun. Ardından html içine iframe methodu ile scriptinizin mesajların göründüğü sayfayı sitede gösterebilirsiniz. Google'da iframe diye arattığınızda örnekler bulabilirsiniz.

Kolay gelsin.

Mantıklı... Güzel bir taktik. Aklımda bulunsun

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1

Kolay gelsin.
tesekkur ederım
iframe olarak koymak sorun degıl ama php yada asp uzerınde oynama database de oynama yapmak gerekıyor.bende oynama yapabılecegım bır yer yok...
jotform kullanıyorum zaten.ıstedıgım ile anlatıolan farklı seyler saol...

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
hala beklemedeyim:wassat:

PsyGo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o zaman aspindir.com veya hotscripts.com a girip beğendiğin ziyaretçi defterini indirip kuracaksın sistemine. kurduktan sonra yukarıda anlatılanlar gibi iframe kodunu kullanabilirsin ...

r00t

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
badem siten html hariç birşey kabul etmiyor . o zaman ayrı bir host bu free de olabilir oraya kurup iframe ile html tabanlı sitende gösterebilirsin

FarukAslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba.

HTML kodlama dili ile yazılan bir ziyaretçi defteri bulmanız imkansızdır. Bunun nedeni ise; HTML dinamik bir bir yapıya sahip değildir. Dinamik yapıya sahip olan (Sunucu taraflı çalışan) kodlama dilleri ile yazılabilirler. Bu diller ASP, PHP, Asp.NET, ActionScripts vs... dir.

Diğer bir sorunuz, ASP yada PHP ziyaretçi defterini iteme koyamazmıyım olmuş. Eğer sunucunuzun (Hosting), ASP / PHP desteği var ise o zaman HTML kodlarının içine gömerek yada kendi stilinde kurabilirsiniz. Size kalmış birşey. Fakat dediğim gibi sitenizin desteklemesi gerekir. Eğer desteklemiyorsa en doğrusunu yapmışsızın zaten, ÜCretsiz Defter Hizmeti Veren Siteler...

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Merhaba.

HTML kodlama dili ile yazılan bir ziyaretçi defteri bulmanız imkansızdır. Bunun nedeni ise; HTML dinamik bir bir yapıya sahip değildir. Dinamik yapıya sahip olan (Sunucu taraflı çalışan) kodlama dilleri ile yazılabilirler. Bu diller ASP, PHP, Asp.NET, ActionScripts vs... dir.

Diğer bir sorunuz, ASP yada PHP ziyaretçi defterini iteme koyamazmıyım olmuş. Eğer sunucunuzun (Hosting), ASP / PHP desteği var ise o zaman HTML kodlarının içine gömerek yada kendi stilinde kurabilirsiniz. Size kalmış birşey. Fakat dediğim gibi sitenizin desteklemesi gerekir. Eğer desteklemiyorsa en doğrusunu yapmışsızın zaten, ÜCretsiz Defter Hizmeti Veren Siteler...

tesekkur ederim
sitemin asp/php destegi var ama o destegı destekleyecek onuı ona gomecek yeteri kadar bılgı yok bende :(:) ilgin icin saol