Halit ŞİMŞEK
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
arkadaşalar herkese kolay gelsni,
bi kullanıcı adı şifre ekranı yapıyorum html'den postla aktarım yapıp phpden çekmeye çalışıyorum fakat bi türlü beceremedim. bu konuda bilgim çok kıttır affınıza sığınarak yazdığım kodu paylaşıyorum
yüksek ihtimalle bu alanda bi sıkıntı var oturumaç butonuna tıkladığımda hiç bi tepki alamıyorum.
<html>
<title>index.html</title>
<body>
<head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"/></head>
<center>
<br />
<br />
<h1 align="center">MessageTr'ye Hoş Geldiniz</h1>
<br />
<br />
<br />
<br />
<tbody>
<tr>
<td colspan="2"><center><font size="+3"><strong>Oturum Aç</strong></font></center></td>
<br />
</tr>
<form method="post" action="index.php">
<tr>
<td><input name="username" type="text" placeholder="Kullanıcı Adı" /></td>
</tr>
<br />
<br />
<tr>
<td><input name="password" type="password" placeholder="Parola" /></td>
</tr>
<tr>
<br />
<br />
<td align="center" colspan="2"><input type="button" onClick_fckprotectedatt=" onClick="Login()"" value="Oturum Aç" /></td>
</tr>
</form>
</tbody>
</center>
<p> </p>
</body>
</html>
bi kullanıcı adı şifre ekranı yapıyorum html'den postla aktarım yapıp phpden çekmeye çalışıyorum fakat bi türlü beceremedim. bu konuda bilgim çok kıttır affınıza sığınarak yazdığım kodu paylaşıyorum
yüksek ihtimalle bu alanda bi sıkıntı var oturumaç butonuna tıkladığımda hiç bi tepki alamıyorum.
<html>
<title>index.html</title>
<body>
<head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"/></head>
<center>
<br />
<br />
<h1 align="center">MessageTr'ye Hoş Geldiniz</h1>
<br />
<br />
<br />
<br />
<tbody>
<tr>
<td colspan="2"><center><font size="+3"><strong>Oturum Aç</strong></font></center></td>
<br />
</tr>
<form method="post" action="index.php">
<tr>
<td><input name="username" type="text" placeholder="Kullanıcı Adı" /></td>
</tr>
<br />
<br />
<tr>
<td><input name="password" type="password" placeholder="Parola" /></td>
</tr>
<tr>
<br />
<br />
<td align="center" colspan="2"><input type="button" onClick_fckprotectedatt=" onClick="Login()"" value="Oturum Aç" /></td>
</tr>
</form>
</tbody>
</center>
<p> </p>
</body>
</html>