HTML Düzenleme Programcığı

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Merhaba,

HTML'de biraz acemiyim :D Belki de imkansız bir şey istiyorum ama,

Aynı Windows'taki "Not Defteri" uygulaması gibi, internet üzerinden web sitemdeki .html, .php, .css, .js gibi dosyalarımı düzenleyebileceğim ve bunu kendi web sitemden yapabileceğim bir programcık ya da bir script var mı?

Mesela example.com/index.html dosyasını düzenlemek istiyorum fakat düzenleyebileceğim bir ortam yok. Ben de example.com/Duzenleyici gibi bir adresten (tabi ki şifre koruması ile girilecek) bu dosyayı düzenleyip kaydedeceğim.

Böyle bir şey mümkün mü? Mümkün ise nasıl yaparım?

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

İyi günler...

Saygılarımla,
WinDPzero.

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
İmkansız bir şey değil, bunu genelde hosting firmaları çeşitli oranlarda sağlıyor, ama host edilmemiş bir site için genelde paralı programlar indirip kullanman gerekiyor.

Ama HTML'de acemiliği atmak istiyorsan notepad'i hiç küçümseme... Notepad++'yı tavsiye ederim ama...

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
İmkansız bir şey değil, bunu genelde hosting firmaları çeşitli oranlarda sağlıyor, ama host edilmemiş bir site için genelde paralı programlar indirip kullanman gerekiyor.

Ama HTML'de acemiliği atmak istiyorsan notepad'i hiç küçümseme... Notepad++'yı tavsiye ederim ama...

Merhaba, zaten kod editörü olarak Windows 8 Modern (Metro) uygulaması CodeWriter diye bir uygulama kullanıyorum. Fakat mobilde iken falan nasıl yapacağım diye soruyorum :D

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Mobilde HTML kod yazmayı mı planlıyorsun? Valla mobilde bu işler olmaz, olduracak uygulama varsa da olmaz.

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Anladım. Yine de böyle birşey varsa yardımcı olur musunuz? Mesela başka bir bilgisayardan yapmam da gerekebilir de :D

MaRZoCHi

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Mobilde direkt olarak siteyi düzenleyebileceğiniz bir uygulama bilmiyorum. Onun yerine FTP + Metin düzenleyici uygulaması ile bu işlemi yapabilirsiniz.

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Mobilde direkt olarak siteyi düzenleyebileceğiniz bir uygulama bilmiyorum. Onun yerine FTP + Metin düzenleyici uygulaması ile bu işlemi yapabilirsiniz.

Sağolun. Anlaşılan bu işlerle pek uğraşmıyacağım :D

Kürşat ÇELİK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anadolu teknik 11. Sinifda web programciligi okuyorum yaz stajimi yapmak için yer arıyorum. Yardımcı olabilirmisiniz? Ankara
Not: html not defterinde daha rahat öğrenilir.