Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar html sitenin arkaplan resmi olarak koyduğum resim tam sayfaya yayılsın istiyorum bunun için css kodları gerekşyormuş sanırım ama css kodları nasıl ekleniyor bir fikrim lütfen bana bu konuda yardımcı olur musunuz...
kardeşim onu html görünüm özelliklerinden yapabilirsin... bunun için dreamweawer değiştir sayfa özellikleri html sekmesine gel dosyandan resmi çek... eğer css hiç yoksa ekle menüsünden css ekle de yap işte...
öncelikle ekleyeceğin resmin boyutunun ortalama bir boyutta olması gerek sonrasında ise sayfa gövdesini oluşturacak bir div hazırlaman gerekiyor buda senin bahsetiğin css kodunu oluşturacaktır dreamweawerdan common menü seçeneği aktifken insert div tag seçeneği ile yeni bir div tagı oluşturup box kategorisinden sayfa boyutlarını heigth ve width değerlerini vermelisin ve bunu pixsel cinsinden değilde yüzde cinsinden %100 yaparsan istediğin resim sayfaya yayılacaktır bu sadece bir yolu birçok farklı yollar mevcut lakin benim uyguladığım yöntem bu en azından ziyaretçi arkadaşımın tarifinden "yap işte yaniden" açıklayıcı olmuştur umarım