HTC'nin Lollipop Takvimi Sızdırıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
HTC One X+ kullanıyorum, zaten güncelleme beklemiyorum... Bu firmanın bu huyundan nefret ediyorum, 2 yıl önce aldığım telefon güncellenmiyor. Gel de iphone veya samsung kullanıcılarına özenme. Daha da HTC almam.

kaladin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HTC One X+ kullanıyorum, zaten güncelleme beklemiyorum... Bu firmanın bu huyundan nefret ediyorum, 2 yıl önce aldığım telefon güncellenmiyor. Gel de iphone veya samsung kullanıcılarına özenme. Daha da HTC almam.

Aslında bakarsan bir bakıma htc iyilik yapıyor. Samsung eski modellerinde gelen güncelleme ile kasma donma problemleri yaşayan bir kaç insana rastladım. HTC ise donanımsal olarak güncellemeye yeterli olmayan modellere güncelleme getirmeyerek kullanıcıyı bir nebze daha telefonu kullanmasını sağlıyor.

akalin.kerem

Finest Сasual Dating - Genuine *******
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
Bu kadar katı olma bence, Samsung Note 3 cihazına Lolipop vermeyecek mesela, Note 3 2014 cihazı :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

HTC ONE güncelleme gelecek mı?
HTC M7 cihazına da Lollipop güncellemesini vereceğini açıkladı.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Note 2 bile Lollipop alacak dostum. Biraz daha araştırma yapmanda fayda var.

G

Generalalaattin

SDN Okuru
Telefonum htc desire 820 olup lolipop sürümünün daha gelmediği görülüyor ve bu telefonun performansı aşırı derecede düşürüyor artık telefonun sağlıklı bir şekilde çalışmıyor ara sıra donmaya başlıyor bu yüzden lolipop sürümünün acilen gelmesi gerektiğini düşünüyorum