HTC'nin Full HD DLX Modeli Ortaya Çıktı

Ultrayer6

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ölü pixel olayı: maximum
cihazın kendini yüksek çözünürlük yüzünden yorması: maximum
ekranın harcadığı güç: maximum
pil ömrü: minimum
gözüme görünen şeyler: 330ppi'den sonra aynı

ne gerek var diyesim geldi.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
ölü pixel olayı: maximum
cihazın kendini yüksek çözünürlük yüzünden yorması: maximum
ekranın harcadığı güç: maximum
pil ömrü: minimum
gözüme görünen şeyler: 330ppi'den sonra aynı

ne gerek var diyesim geldi.
durumu çok iyi özetledin bu cihaza araba aküsü taksan yetmez:D

seyhanla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam 5 inc ekrana bataryamı dayanır bi 1800-2000 mhamper olması lazım

Tekno Çocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok iyi cep telefonu ama ekran boyutu biraz fazla,4.7 ile 4.8 iyiydi.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Daha uzun isim bulamamışlar mı?

Reaksiyon puanı
10,327
2500 mah pil sanırım one X'den daha uzun kullanım sunacaktır. en azından butterfly'den 500 mah daha fazla. bu jellybean 4.2 ile daha maksimum seviyeye çıkacağına inanıyorum. hem bu arada bu lcd ips3 teknolojisi hakkında çok fazla bilgimiz yok, muhtemelen görüntü kalitesi, sağlamlığı yanında kullanım dayanıklılığı olarak da iyi şeyler sunabilir. en iyisi zamanı gelince deneyip görmek.

fakat şu var ki htc zaten bilinen kalitesine bu denli bir canavarı eklemiş olmasıyla çok büyük bir sükse yaptı. bu canavarı global pazara sunduğunda piyasayı epeyi bir müddet domine edeceğine inanıyorum.

ayrıca samsung içinde çok iyi bir itici güç olacağını düşünüyorum. htc çıtayı öyle bir yükseltti ki apple ve samsung için bundan böyle rahat bir uyku çekmek kolay olmayacak.

çıta bu kadar yükselmişken galaksi s4'ü iyice merak etmeye başladım. bakalım nasıl bir atakla cevap vermeye çalışacaklar.

bravo htc, bazen yaptıkları taktiksel hatalar da olmasa işleri çok daha iyi gidecek diye düşünüyorum.

bu arada sony'nin atakları da büyük bir hızla devam ediyor.

anlayacağınız böyle büyük bir rekabetten gelecekte cep telefonları için çok büyük bir savaş yaşanacak, ve tabii bundan da en çok kullanıca kârlı çıkacak. nokia'nın ekarte edilmesinden sonra dünya apple ve samsung diye ikiye ayrılmıştı, onlar da artık rakip yok zannıyla iyice mayıştılar.

htc ve sony, iyi ki varsınız! :)

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Muhtemelen J Butterfly'ın Verizon için geliştirilen modeli bu, yani aslında bir J Butterfly. ABD'deki çoğu operatör için farklı farklı tipler yapılıyor. Bir de J Butterfly'ın pilini en çok eleştirenlerden biri olarak şimdi bir şey geldi aklıma, bu telefon Japonya için yapıldı, yani CDMA da çalışacak, CDMA'nın nasıl pil tükettiğiyle ilgili bilgisi olan var mı? Belki de yeterli olacaktır 2000mAh.

Buna gelince, 2500mAh anca fit gelir diye düşünüyorum. Eskiden beri HTC kullananlar varsa, birebir aynı devam ediyor farkındaysanız her şey. HTC hep, bir günü anca devirecek kadar pil koyuyor (ki bunun avantajları da yok değil ama ben olsam ben de daha yüksek yapmayı tercih ederim). Bu telefonun da 1080p görüntü vermeye kasacağını hesaba katarsak, yine klasik HTC pil ömrü seviyesinde pil ömrü olacaktır. =)