HTC'den Android 6.0 Açıklaması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuruu

SDN Okuru
Htc desire serisine 6.0 i getiriyorsa desire eyede getirmeli bence ancak listede gözükmüyor

S

SDN yazar

SDN Okuru
amiral gemisi diyorlar bilmem ne diyorlar ama 2 yada 3 sene önceki cihaza güncelleme gelmiyor. ha güncelleme demek tabiki herşeyin çözümü değil stabil olduktan sonra ama güvenlik eksiklerini gidermek için bile belli dönemlerde güncelleme işlemi devam etmeli bu konuda apple ı tebrik ediyorum adamlar halen 4s cihazına sistem güncellemesi yolluyor. ben m7 kullanıyorum bitti daha güncelleme güvenlik güncellemesi falan yok.

A

Ahmet turk

SDN Okuru
Desire 820, 616 gibi telefonlara güncelleme gelirken neden desire eye modeline gelmiyor desire serisinin son telefonu olarak bunu hakediyor bence

Hatukoy

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Desire 728 kullanıyorum unutulan cihaz. Android 6 güncellemesi için sorduğum da HTC destek biriminde güncelleme yok diyorlar sitede güncelleme alacak cihazlar arasında Desire 820-816-626 gibi muadil yakın donanımlı cihazlar varken 728 neden hiç güncellenmez, ayıptır en azından 5 ile sattığın cihaza bari 6 güncellemesi ver dimi. Ben HTC gibi bir firmaya yakıştıramıyorum böyle şeyleri, herkes 3-4 bin verip tepe model cihazı almak zorunda değil benim gereksinimlerimi karşılıyorsa bunu alırım, he desire serileride piyasaki muadillere göre ucuz değil oda ayrı ama buna rağmen unutuluyor..