HTC Wildfire S Dokunmatik Ekranda Islaklık ??

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Direk konuya gireyim.Bir kaç gündür böyle olmaya başladı ilk aldığımda yoktu diye hatırlıyorum.Ellerimin terlemesinden olamaz diye düşünüyorum.Bu telefonun dokunmatik ekranı dokununca sanki parmağım ıslakmış gibi oluyor.Ekran ıslak oluyor az bir şey.

Dokunmatikte tam algılamıyor ıslaklık olunca.Sanki içinde bir su dolu tüp varmışta su kaçırmaya başlıyor gibi.Çünkü ekranı siliyorum, parmağımı siliyorum peçete ile falan dokunuyorum çok geçmeden yine az bir ıslaklık.Şuan gittim baktım ekran tamamıyla dokununca ıslak oluyor böyle nemli dokunup sürtünce su belli oluyor.

Acaba havadan dolayı mı hani nem falan ?Yoksa telefonda bir sorun mu var ?İnşaallah havadandır sıcaklardan falan buharlaşma yani ben öyle düşünüyorum.Yazı yazarken ellerim terliyor çünkü ya da telefonun ekranı mı terliyor düzelmez mi bu sorun ?

celalim93

Doçent
Reaksiyon puanı
2
nem yüksek ondandır. ekran koruyucu alıp sorunu geçici olarak durdurabilirsin

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Olabilir babamın telefonu tuşlu onun ekranda da ıslaklık farkettim.Ama belli bir zaman değil bir kaç gündür hep böyle ilk günler olmamıştı başka olabilir mi sorun ?

samedsymn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bulundugu mekanın bağıl nemi yüksek ve telefon odadan daha düşük sıcaklıkta ise bundan olabilir.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ama şimdi dışarıda da böyle oluyor.Gece saat 11 buçuk yani havayı tahmin edin ama ekranda az buçuk ıslaklık var.Fruit ninja oynuyorum meyve kesemiyorum bu ıslaklık yüzünden algılamıyor ıslak olunca :D

celalim93

Doçent
Reaksiyon puanı
2
başka sorun olacağını sanmıyorum. iyi bir ekran koruyucu alırsan ne yağlanma yapar ne de parmak izi bırakır

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Teşekkürler.Zaten bir kılıf almayı düşünüyordum yanında ekran koruyucu da alırım :)

playboys

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kışın o sorun ortadan kalkar benim telefonumun ekranındada öyleydi kışın hiç olmuyo

---------- Post added at 17:13 ---------- Previous post was at 17:13 ----------

normal bir sorun

Alp Kurtul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benimde nokıa 5230 um vardı ondada 2,3 yıl geçtikten sonra olmaya başlamıştı çalıştığınız yer buharlıysa ondan yada cebinizde havasız kalmışsa olabilir.