HTC ve Beats Ortaklığı Sona Eriyor!

abidn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence HTC bunca yıl Beats'den bir şeyler kapmış olmalı, yani kapağa havalı bir "Beats" logosu basamasa da güzel bir ses geliştirme teknolojisi çıkaracağını düşünüyorum. Hem belki fiyatlar da biraz düşer :D

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Htcnin fişi çekiliyor demek ki.
Topu topu 1 sene beats kullandı.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Dr dre / Eminemi ünlü eden hiphopçu :D bilmeyen varsa ayrıca 50 centide

PanxeR

Doçent
Reaksiyon puanı
5
HTC nin one cihazına kadar cihazlarında hep birşey eksikti. Samsung ise hep tamdı.

Müzik telefonu yapıyorsun ses işlemcisi koymuyorsun
Müzik telefonu yapıyorsun ses işlemcisi koyuyorsun kulaklık vermiyorsun

işlemciyi dandik , yüksek güç tüketimli koyup bataryayı düşük yapıyorsun.

Fazla bile dayandı kaliteli malzeme kullansada.

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bazıları o kadar çok sevinmiski :) bunlarin zaten içini yiyordu bu mesele bende nie yok diye :)
Merak etmeyin Htc işini bilir. Zaten ortaklık bitiyor diyor evet bu doğru htc de bunu istiyordu. Ama telefonlarında altısını ge yazılımını kullanmiyacagi anlamına gelmiyor bu. Yada sadece beats yokki piyasada kaliteli olan. Dolby ses sistemi ve srs ses geliştirmesi var ve bunlari daha onceden de kullanmıştı cihazlarında. Siz boşuna sevinmeyin cancagizlarim :D Htc bu normal ses kalitesi bile süper olur. En azından plastik ve çöp değil demi :)

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Bazıları o kadar çok sevinmiski :) bunlarin zaten içini yiyordu bu mesele bende nie yok diye :)
Merak etmeyin Htc işini bilir. Zaten ortaklık bitiyor diyor evet bu doğru htc de bunu istiyordu. Ama telefonlarında altısını ge yazılımını kullanmiyacagi anlamına gelmiyor bu. Yada sadece beats yokki piyasada kaliteli olan. Dolby ses sistemi ve srs ses geliştirmesi var ve bunlari daha onceden de kullanmıştı cihazlarında. Siz boşuna sevinmeyin cancagizlarim :D Htc bu normal ses kalitesi bile süper olur. En azından plastik ve çöp değil demi :)

inş cnm yha .s.s. S

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Çok komiksin ya valla bak :D aklım direk drogbanin şekli geldi onun böyle bi capsini görmüştüm ama gerçekten güldüm :D dediklerimi curutecek tezin varsa bekleriz canım :)

MyNickname

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ses kalitesiyle ön plana çıkan htc illa ki buna alternatif bir yol bulacaktır

alsonur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Htc yeni çıkarıcagı modellerde satış sorunu yaşıyabilir bence

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
HTC nin one cihazına kadar cihazlarında hep birşey eksikti. Samsung ise hep tamdı.

Müzik telefonu yapıyorsun ses işlemcisi koymuyorsun
Müzik telefonu yapıyorsun ses işlemcisi koyuyorsun kulaklık vermiyorsun

işlemciyi dandik , yüksek güç tüketimli koyup bataryayı düşük yapıyorsun.

Fazla bile dayandı kaliteli malzeme kullansada.

HTC'de hep bir şey eksikti de dediklerin değil.

Sensation: Yetersiz donanım (768 mb ram), ekrana toz kaçması, death grip yüzünden wifi'da aşırı çekim gücü düşmesi
One X: Wifi anteni temas sorunu, yine yanlış platform seçimi (Tegra 3)
One: Kasa sorunları, kamera sorunları (ama sorunsuzu bulduğunda en iyi telefon ki sorunlar son serilerde baya azaldı sanıyorum)

600 liralık kulaklık verecek değil ya telefonun yanında verdiği kulaklık diğer firmaların verdiklerinden çok daha iyi en azından. Bizim halk baya beleşçi o paraya hem telefonu hem kulaklığı istiyor :)

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Ortaklık sona ermiyor bi açın okuyun isterseniz. Htc açıklama yaptı ortaklığın son bulması olası bile degil

mustafaysu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yaw hiçbiryerde ortaklığın sona ermesi ile ilgili kesin bir bilgi yokken bence bu başlık çok fazla kaçmış. 2 haberide okudum fakat hiçbirinde ortaklığın sona ereceği ile ilgili bir yazı göremedim

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ya özür dilerim deli misiniz? Anam resmen sevinenler, HTC'yi öldürenler olmuş :D
Babam HTC Beats ortada yokken 2 sene önce ABD'nin en çok satan telefon markasıydı :)

Ortada bir söylenti var sadece, net bir şey yok.
Beats Apple'a gitmek istiyor olabilir daha çok para için, ilk aklıma gelen bu oldu. Ama HTC'ye fazla koymaz.
Siz sahiden Beats'le ortak diye mi HTC'nin ses kalitesi iyi sanıyorsunuz? :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Beats desteksiz Wildfire S telefonumun hoparlörünün bas vurduğunu söylemek istiyorum. Ayrıca elimde 40tllik SHQ1200 philips sporcu kulaklığı var. Aynı kulaklığı S4te denedim. Ve kendi telefonumda. Şerefim onurum üzerine yemin ediyorum inanmayanlar için benim wildfire s'im kulaklığın verdiği ses daha basslı daha doyurucu daha temiz . Kapağında falan beats audioda yazmıyo telefonumun öyle bi desteğide yok ama..

vimjunon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Beats önemli bir unsur ama asıl iş telefonun kendisi. Marka belli, kalite ve sağlamlık belli, çizgi belli. Daha ne olsun. Forever HTC! :))