HTC uluslararası garanti

nowayoutt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yakın bir zamanda telefon almayı planlıyorum biyerden duydum htcnin uluslararası garantisi Türkiyede geçerli oluyormuş bu doğrumu açıklayabilir misiniz ?

uygar2580

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bende merak ediyorum. One X ler 1300tl civarında satılıyor tabi uluslarası 1 yıl garanti ile. Bu garantiler hangi servislerde geçerli acaba.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Ürünün uluslararası garanti olması için o ürünün Türkiye'de resmi ithal edilmiş olması gerekiyor. Garantisi kvk tarafından sağlanıyor.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Faturası olduktan sonra garantisi var, fatura vermezlerse isterse on yıl garanti var desinler.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
uluslararası garanti belgesi varsa ve fatura da mevcutsa garantisi mevcut bizzat sormuştum. İmei den sorgulama yapabiliyorlar bu arada :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar şuanda yukarıda belirttiğin sorunu bizzat yaşıyorum. Telefonumu (HTC OneX )Uluslararası Garanti kapsamında aldım. Telefonum Arızalandı KVK ya verdim. Teknik anlamda destek veriliyor ancak4 defa servise gitti, telefondan umudumu kestim. değişimini sağlamak istiyorum. Bu Garanti Değişimi Kapsıyormu ?

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Arkadaşlar şuanda yukarıda belirttiğin sorunu bizzat yaşıyorum. Telefonumu (HTC OneX )Uluslararası Garanti kapsamında aldım. Telefonum Arızalandı KVK ya verdim. Teknik anlamda destek veriliyor ancak4 defa servise gitti, telefondan umudumu kestim. değişimini sağlamak istiyorum. Bu Garanti Değişimi Kapsıyormu ?

Hayır. Tamiri kapsıyor

spy60

Asistan
Reaksiyon puanı
8
bende htc one x aldım garantisi yok

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bu arada diyelim ki board arızalı ve değişmesi gerek bu da garanti kapsamına girmiyor bilginize :)

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ürünün uluslararası garanti olması için o ürünün Türkiye'de resmi ithal edilmiş olması gerekiyor. Garantisi kvk tarafından sağlanıyor.

Biraz tezat var sanki? Resmi olarak ithalat dediğiniz zaman uluslararası garanti kavramıyla biraz çelişiyor durum. :)

HTC'de uluslararası garanti mevcut, ancak ürünün faturasının sizde bulunması gerekiyor.
Bir de uluslararası garanti, ürün değişimini kapsamıyor.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Biraz tezat var sanki? Resmi olarak ithalat dediğiniz zaman uluslararası garanti kavramıyla biraz çelişiyor durum. :)

HTC'de uluslararası garanti mevcut, ancak ürünün faturasının sizde bulunması gerekiyor.
Bir de uluslararası garanti, ürün değişimini kapsamıyor.

Demek istediğim o ürünün Türkiye'de satışı olması lazım garantinin geçerli olabilmesi için.

Bir ürünü yurt dışından satın aldıysanız ve Türkiye'de satışı yok ise parça temin edemiyorlar ve iade ediyorlar.

umut_1432

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bn one ı almanyadan aldım bir yıllık parçe değişimi ve tamir garantisi var değişim için aldığınız yere göndermeniz lazım bizzat htc türkiyenin müşteri temsilcilerinin bana söylediği budur ve tabi fatura da elinizde olmalı ya da imei numaranız

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Demek istediğim o ürünün Türkiye'de satışı olması lazım garantinin geçerli olabilmesi için.

Bir ürünü yurt dışından satın aldıysanız ve Türkiye'de satışı yok ise parça temin edemiyorlar ve iade ediyorlar.

Doğrudur, misal Butterfly S'in anakartı ellerinde olmadığı için isteseler de garanti veremiyorlar durumu.
Yanlış anlaşılma olmuş. :)