HTC Touch, Siz De Dokunun!

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
HTC'nin tasarım harikası akıllı telefonu Touch ile, küçük bir üründeki kocaman ektanı küçük bir aygıt üzerine kullanıyorsunuz. Bağlantı yeteneği de göz dolduruyor.

Akıllı telefon üreticilerinin önde gelen ismi HTC birçok farklı model ve tasarımı kullanıcılarına sunuyor ve Windows Mobile işletim sistemine değer katıyor. Bu ürünün ise, eğer üzerini kirletmeye değer olduğu düşünüyorsanız, TouchFLO adında bir menü sistemine sahip olduğunu söylemeliyiz; elini kullanmayı seven kullanıcılar için gayet eğlenceli ve işlevsel bir erişim şekli. Tabii adlî tıbbın işini de kolaylaştıracak düzeyde parmak izi ve leke bırakacak olmanız da ilglinç.

SDN test merkezine ulaşan ve ülkemizde de hatırı sayılır bir kitlenin beğenisini kazanan HTC Touch modelini sizler için inceledik. HTC Touch'ı anlattığımız videomuzu izleyin.

İzleyin

Teknik Bilgiler

İşlemci: TI OMAP 850 - 201 MHz
Bellek: 64 MB
Bellek Kartı: microSD
İşletim Sistemi: Windows Mobile 6.0 - İngilizce
Kablosuz Bağlantı: Bluetooth 2.0 / 802.11b/g
Boyutlar: 100 mm X 58mm X 14 mm
Ağırlık: 112 gram

Yazan: Berkin Bozdoğan
SDN - http://shiftdelete.net

tertunc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
21
Fazla sim kart için yer yok mu :(

bayramca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Almanya'da yasiyorum ve bu ürünü almak istiyordum, tamda sitede incelemesini gördüm sevindim izledim aklimdaki sorularin coguna yardimci oldu ama su iki sorunun cevabini merak ediyorum.
1.Türkce dili varmi?
2.Parmaklada rahat bir sekilde kullanilabiliyormu?
Tesekkürler
IYI CALISMALAR