Htc teleservisle başlayacak olan serüvenim.

HolyPuppet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar arkadaşlar. Öncelikle şunu söylemeliyim ki Htc'den en azından amiral gemisi olan M8'den bunları beklemezdim. Sonuç ney mi? Haydi birlikte görelim;

Telefonum birden bire sizlere ömür oldu.

Önce kendini tekrar tekrar resetlemeye başladı, açılıştaki Htc by android yazan yerde takılı kalıp kendini yeniden başlattı bu eylemi sürekli tekrarladı. Sonra kendine geldi dedim şükür fakat sonra ekranı pır pır etmeye başladı (titremeye). Dedim haydaaa bu neyin nesi şimdi? :cursing: Daha sonra bir baktım kamera çekimlerinin en solunda bir bulanıklık var Allah Allah ne oldu ki bu kameraya demekten alı koyamadım kendimi hani nasıl birden bu hale geldi? :sneaky2: Mecburen sanal açıdan hayatım devam etmeliydi ve simkartımı başka bir telefona takmak için o minik yuvayı açtım ve sim kartı çıkarıp yuvayı tekrar yerine taktım gayet güzel bir şekilde fakat yerindeyken dahi o minicik kapak sallanmaya başladı. Dedim sanırım telefon bana karşı ayaklandı devrim yapıyor. :helpsmilie:

Telefona ne oldu bilmiyorum ama birden bire servislik oldu. Maltepe merkez telesevise yollayacağım hepsini tek tek yazacağım sorunların. Umarım güzelce sorunları hallolmuş olarak geri döner cihaz. Sonuçları yazarım iyi ilgilenirlerse sizlerde sorunlarınızda oraya gönderirsiniz cihazlarınızı.

İyi geceler.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Teleservice den uzak durun. Arvato Bertelsmann satın aldığından beri firma işini doğru düzgün yapmıyor.

HolyPuppet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teleservice den uzak durun. Arvato Bertelsmann satın aldığından beri firma işini doğru düzgün yapmıyor.

Telefonum brightstar garantili sanırım onlar da teleservis bakıyormuş. Bir arkadaş bu Maltepe şubesine gönderdi sorunsuz bir şekilde onarıp geri gönderdiler. Artık hayırlısı.