HTC Telefon kişileri yeniden nasıl

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cbjjky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cbjjky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birçok kişi rehber HTC telefonunuzdan silinir kez sonsuza kadar kaybolur ve geri kurtarılamaz asla düşünüyorum. Aslında silinen kişiler android telefon hala. Günümüzde, rehber android telefon üzerinde önemli bir rol oynamaktadır. Her zaman, kullanıcılara bu yüzden telefon numarasını, e-posta adresi, şirket adresi ve dahil. Ve HTC akıllı telefonlar gibi akıllı telefonlar, popülariteye sahip. Bazen HTC kullanıcıların rehber / telefon numaramı kaybettim. O olduysa, nasıl onunla anlaşma yapmak. Coolmuster Android Mesajları Kurtarma - Yardım için Google'ı sorduklarında, şimdi senin için bir profesyonel ve kullanışlı bir araç tavsiye ederim.
Bildiğim kadarıyla biliyorum, sürece yazılı ve android phone.You yeni kartvizitler eklemek değil gibi HTC telefon kayıp / silinmiş kişileri kurtarmak için bir şans var. Siz veya (Windows 8/7 / XP için) Coolmuster Android Mesajları Kurtarma alabilirsiniz (Mac OS X 10.9 veya üzeri için) geri HTC telefon rehber kaybolmak yardımcı olur. Bu silinmiş kişileri kurtarmak için bu kılavuzu geçmişi herhangi bir HTC cep phones.The gelen, video, fotoğraf, notlar, takvim ve daha fazlası bkz android rehber yanı sıra metin mesajları kurtarmak HTC Hero / Desire HD / Wildfire / One X / Evo / Legend / İnanılmaz.
How to Recover Deleted Contacts from HTC Desire/Sensation/One/Inspire
Adım 1: Bilgisayarınızda HTC aygıtı bağlayın
Yükleme ve bilgisayarınızda Coolmuster Android Mesajları Kurtarma çalıştırın. Ardından, USB kablo aracılığıyla bilgisayara HTC telefonunuzu bağlayın.
Adım 2: kayıp veri taramak için HTC seçin.
Program HTC cihazı tarama izin USB hata ayıklama etkinleştirme. Bundan sonra, bilgisayarda kayıp kişileri önizleme yapabilirsiniz.
Adım 3: HTC Önizleme ve kurtarma veri
Önizleme rehber ve kurtarmak isteyen edin. Ardından, HTC kontaklar tek tıklama almak için büyük "Kurtar" düğmesini tıklayın.
How to Recover Deleted Contacts from HTC Desire/Sensation/One/Inspire