HTC sense 3.0 android sürümü 2.3.5 nasıl 4.0.3 yaparım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _4Me_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_4Me_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba. htc sense andrıid sürümü 2.3.5 su anda. clash of clans'ı yüklemek istiyorum. ama oyun en düşük 4.0.3 android sürümü olmadan indirmeme izin vermiyor. telefonun android sürümünü nasıl yükseltirim ya da bu oyunu nasıl yüklerim ? şimdiden teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede galaxy young var ama ancak o surum için ozel clash of clansı yüklemen gerekiyor bende bi ara subway surf vardı

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Root ve rom islerini araştırıp öğrenmen lazim.
Bunlar telefon modeline gore android sürümünü yukseltmeni sagliyor google telefon modelini ve root yazarak konu hakkinda bilgi öğren öncelikle

_4Me_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pek anlamadıgımdan mı yoksa internettemi yok bilemedim. bulamadım root ben :/

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Model ismini yazarsan arkadaşlar yardımcı olacaktır.Root cihazdaki tüm yetkileri ele alma işlemidir.Custom rom ise root yetkisi alınmış bir cihazın htc değil de 3. parti üreticiler tarafından yapılmış android tabanlı olarak üretilen sistemlerdir.Örnek vermek gerekirse Cyanogenmod ekosistemi Paranoid Kyrillos Slimrom gibi üreticiler verilebilir.Mesela bunlar senin cihazına bir üst sürümü cihazın uygunluğuna göre veriyor.Yalnız htc lerin bootloadee kilidi kapalı diye biliyorum yani işin zor biraz.Ilk bootloaderi açıp root yetkisini alıp custom romlara geçiş yapman gerekecek.