HTC Sensation XL veya XE, hangisi alınmalı?

mekik1111

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bilmiyorum ama arkadaşım Htc Sensation XE aldı hiç memnun değil toz yapıp duruyormuş kamerası çok sorunluymuş.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Htc One X iyi telefondur. Bana sorarsan Samsung Galaxy S III en iyi telefonda Htc One X çok iyi telefondur yani.

TheAnonymous

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bana sorarsan htc alma arayüzü güzel olabilir ama telefonlarının birçoğu sorunlu

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
quote_icon.png
pcwolf Nickli Üyeden Alıntı
Ben telefonu heyecanla bekledim hatta ilk başta sensation ve evo 3d arasında kalmıştım sonra 3d ekrandan vazgeçip sensation ve sgs2yi biraz düşündüm. Sgs2nin plastik aksamı felan hi. hoşuma gitmiyordu sensationa gözüm takılırken xe duyuruldu. Onu bekledim ve 9 ocakta Giresuna geldiği ilk gün telefona 1900 lira bayıldım.
Ama alırken adama sordum bunda da sensation gibi toz sorunu olmaz değil mi diye. O da olur mu şey felan demişti heralde. Neyse toz korkusuyla telefonu aldım. Eve geldim herşey sorunsuzdu, müzik açıp son ses verene kadar... Seste cızırtı vardı. Umursamadım.
Ahizeyi de 2 hafta sonra fark ettim, onda da cızırtı vardı.
3 ay sonra olur mu öyle şey(!) denilen toz sorunu başıma geldi.
Ben aldıktan sonra da 1 ay geçmeden cihazı s off yaptım o kısımda da başım ağrıdı.
Ya aslında işimi görüyor ama toz sorunu geçtikten sonra o ekran niye tekrar kendi kendine çoklu dokunma yapıyor ki...
Bütün bunları ben çektim siz çekmeyin diye başka modellere yönlendiriyorum. Telefonun şekli felan harika ama eksisi çok.

Ayrıca kamera kısmı açık ve ordan hep toz giriyor iki günde bir toz siliyorum.

Mesela bir yorum

Bence bu telefon senin için en iyisi olur.