Htc sensation xe oyun sorunu

apace

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle selamlar benim htc sensation xe telefonum oyun oynarken kendiliğinden oyunun menüsüne atıyor 30 saniye falan oynuyorum tekrar oyunun menüsüne atıyor bu olay sürekli tekrarlanıyor ilk aldığım zamanlar böyle yapmıyordu sonradan oldu fazla görsellik gerektirmeyen oyunlarda da aynı gelişmiş oyunlarda da aynı işlemcisinde mi sıkıntı var bir türlü anlamadım garantisi var ama çok geç dönüyor garantiye gidince yardımcı olacak birileri varsa çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Birde çok ısınıyor ilk başlarda bu kadar değildi oyun oynamaya falan çalışırken 45 derece falan oluyor garantiye isinma yüzünden gönderdim 2 kere ilkinde bataryayi değiştirmisler ama bir faydası olmadı ikinciye gönderdim fonksiyonları düzeltilmiştir genel ayarlar yapılmıştır falan gibi saçmalık yazıp göndermişler şuan oyun dışında diğer fonksiyonlari çok normal kaç kere format attım belki düzelir diye ama malesef

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Oyun oynanan her telefon ısınır , ama menüden atma olayı hakkında bir şey diyemiycem belki telefon kendisinii korumak amaçlı atıyordur olmadı bi format at telefona

apace

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim kaç kere format attığımı bende bilmiyorum candy crush subway surfers de bile böyle yapıyor

m_akduman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaw arkadaş aynı sorun bendede var tel oyun oynarken el sobası gibi oluyor oyunlarda tekrar tekrar oyunu yeniliyor.haaa bide ekranın alt kısmı muhtemelen ısınmadan dolayı hasar gördü şu anda çok zor çalışıyor.insanların söylediğine bakarsak servistede bi işlem yapmıyorlar galiba.yokmu bunun bi çözümünü bilen lütfen yardım etsin