HTC RUU ile güncelleme hakkında bir kaç soru

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,

Elimde 1 adet Htc Rhyme cep telefonu bulunuyor, HTC Android ICS i, htcdev.com sitesinde, RUU (rom update utility) olarak yayınlamış durumda.

Ben güncellemeyi yapmak istiyorum. Bu durumda daha önce RUU kullanmış arkadaşlar var ise öncelikle onlardan destek istiyorum. RUU ile update yapıldığında Garanti'den çıkıyor mu? ve ikinci olarak, EU sürümünde Türkçe dil desteği bulunur mu?

Şimdiden Teşekkürler...

Optimus-Prime

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
RUU aracılığı ile HTC Wildfire, Wildfire S, Sensation güncellemeleri yapmış birisiyim. Ürün garanti dışı kalmaz, sonuç olarak RUU, HTC`nin resmi çıkardığı bir yazılım. EU sürümü avrupa sürüm olduğundan Türkçe dil desteği de içinde yer almaktadır.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
İyi de ruu dosyasını yüklemek için cihazı s off yapması lazım, bu da garanti dışına çıkma sebebi.
Cihaz s off ise o dosyayı indirip telefonu usb hata ayıklama modunda bağlayın sonra çift tıklayıp yükleyin.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Hayır son modellerde S-off yapmadan orjinal firmware kurulabiliyor.
Bu htcden yediğim kaçıkcı kazık bilmiyorum artık, s off yaptığım için beyfendi cihazınızda illegal yazılım var demişlerdi de. Tr yazılımı olmasına rağmen.

Optimus-Prime

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu htcden yediğim kaçıkcı kazık bilmiyorum artık, s off yaptığım için beyfendi cihazınızda illegal yazılım var demişlerdi de. Tr yazılımı olmasına rağmen.

Anlıyorum ama artık böyle bir sıkıntı kalmadı diyebilirim. Zira cihazda USB hata ayıklamayı devreye sokup RUU`yu çalıştırdığınızda, gerisini yazılımın yönergelerine uyacak şekilde yapmanız yeterli oluyor.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Anlıyorum ama artık böyle bir sıkıntı kalmadı diyebilirim. Zira cihazda USB hata ayıklamayı devreye sokup RUU`yu çalıştırdığınızda, gerisini yazılımın yönergelerine uyacak şekilde yapmanız yeterli oluyor.
İşte ben onu s off yaparak halledebiliyordum, yeni cihazlarda s off felan gerekmiyorsa çok iyi.

oho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlginiz için teşekkür ediyorum, S-Off olmadan halloluyorsa zaten legal oluyor anladığım kadarıyla... bakalım deneyeceğim. Teşekkür ederim çokça...