Htc onenın sesi birden azaldı

kursad26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkaşlar yaklaşık 4 aydır htc one kullanıyorum gayet memnunum servise falanda hic gerek kalmadı sesi birde azaldı arkadaşımdada var denedim bariz azaldı sorun olucak derecede servisede vermek istemiyorum malum gönderdimmi uzun bir süre getirmezler :D ne öneririsiniz daha önceden yaşayan oldmu şimdiden teşkekürler.

kursad26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
üzerine su döküldü

- - - Mesaj Güncellendi - - -

tek çare servismi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
eğer servise yollicaksan ben maltepe teleservice'e vermiştim htc oneımı kamera problemi yüzünden iki güne tamir ettiler gittim aldım arka kasayı bile yenilemişlerdi. Yani telefondan çok uzak kalmıyorsun. Rahat ol :D

ozgurcrs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
merhaba arkaşlar yaklaşık 4 aydır htc one kullanıyorum gayet memnunum servise falanda hic gerek kalmadı sesi birde azaldı arkadaşımdada var denedim bariz azaldı sorun olucak derecede servisede vermek istemiyorum malum gönderdimmi uzun bir süre getirmezler :D ne öneririsiniz daha önceden yaşayan oldmu şimdiden teşkekürler.

Şu garanti süresi uzun muhabbetleri yok artık ya benim arkadaşım gönderdi telefon 5 iş günü içinde geri geldi ondada pembeleşme kasa açıklığı vardı ve arka kasayı sıfır takıp yolluyorlar

kursad26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok saolun servise yollarım