thekillingroad
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
mAh canavarlarının canını sıkacak biraz ama.. 

Htc One ile ilgili her gün başka olumlu bir haber okuyorum,yalnız Htc'nin son güncellemeyle birlikte pil sorunu kalmadı zaten,hali hazırda one X'ten daha iyiyse ki daha iyi bence sorun yok demektir.
pil konusunda anlayamadığım ip5 te 1440 ma pil varken normal kullanımda 2 gün yoğun kullanımda 1 günü bile rahat çıkarırken bu cihazlar neredeyse 2 kat batarya kapasitesine sahip olmasına rağmen hemen hemen ip5 kadar hatta daha altında performans vermesine anlam veremiyorum. demek iphone serisine 2300 mq lık bir pil takılabilse demeyin keyfimizeneyse şu one bi çıksında bakarız
![]()
@thekillingroad bak gördün mü pil kapasitesi 2 kat a yakın olmasına karşın kullanımda %20 yi anca bulan fark var ben bunu demek istiyorum. Neyse htc one ve s4 gelsin incelerim![]()
demek ki o boyutta bir pili o alana daha sığdıramadıkları için olabilir mibir de ios ta size itici gelen neydi ki. ayrıca son kısım çok saçma olmuş kusura bakma
ios gelişmiş bir işletim sistemi değil mi? enerji tüketimi sadece yazılım odak mı oluyor yani donanımın hiç mi etkisi yok. anladığım kadarıyla sana göre gelişmiş işletim sistemi daha çok güç harcayan , karmaşık bir yapıda olan , telefon kullanımını kolaylaştırmak yerine zorlarştıran bir şey aklıma başka bir şey gelmiyor
ayrıca madem eleştiri yapıyorsun telefoncuk nedir
![]()