Htc one

sadsad3318

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Htc one bir tek benim hoşuma gitmedi sanırım bu telefonu bu kadar çekici yapan nedir illa ses mi -.-

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Htc one in olayı sadece ses değil tabiki. O telefonu bir kere eline alınca telefonun tasarımına, kasasına aşık oluyorsun. Hoparlörünü açınca diyorsun bir telefondan bu kadar mı kaliteli ses çıkar. Arayüzde dolanıyorsun, blinkfeed e bakıyorsun. Kameraya girdin mi zaten orada zoe yi görüyorsun. Yani kısaca bu telefonun beğenilen yanları. Kasa, tasarım, ses, blinkfeed (kimisine göre güzel bir şey değil), zoe. Beni en çok kasa kalitesi ve şıklığı etkiliyor. Sen o telefonu hiç gördün mü yoksa sadece internette resimlerde mi gördün. Gördükten sonra düşüncelerin değişiyor çünkü. Tabi sevmeyedebilirsin. Kişisel görüşlere ve ihtiyaçlara bağlı olarak güzel gelir telefonlar insana.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Kamerası

Beats audio ses teknolojisi ( beats kulaklık ile harika peeformans veriyor)

Dizayn, full metal gövde

Estetik, ele oturma, full metal gövde

Sağlamlık

Ekran Teknolojisi ( SuperLcd )

468 ppi pixel yoğunluğu

Tabiki Htc Sense ve Blinkfeed

Bunlar aklıma gelen, diğer firmalara göre HTC yi öne çıkaran özellikler. Eline alıp kullanmadan anlayamazsın.

rauldeno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kasa kalitesi falan herşeyi muhteşemde bi türlü ısınamadım telefona. Yeni sense bence çok boğucu olmuş bu yüzden heralde

sadsad3318

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
siz beni yanlış anladınız arkadaşlar telefonu inceledim gördüm sadece tasarım olarak sağlamlık olarak kamera olarak görüntü renk olarak xperia z nedense kat kat iyi geliyor fakat one de dolaşırken zamanın nasıl geçtiğini anlayamadığımı itiraf etmeliyim mükemmel arayüz

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
siz beni yanlış anladınız arkadaşlar telefonu inceledim gördüm sadece tasarım olarak sağlamlık olarak kamera olarak görüntü renk olarak xperia z nedense kat kat iyi geliyor fakat one de dolaşırken zamanın nasıl geçtiğini anlayamadığımı itiraf etmeliyim mükemmel arayüz

Z nin ekranı, işlemcisi, ses kalitesi ve kamerası One dan daha kötü, Z anca Htc onex ile kapıșabilir