Htc one x wi-fi sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan spy60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

spy60

Asistan
Reaksiyon puanı
8
merhaba ben android 4.0.4 e geçtiğimden beri wifi de sorun yaşıyorum. yan oddaya geçtiğimde bile bir nokta çekiyor. yardım ederseniz sevinirim.. ( android 4.0.3 te evin her yerinde çekiyordu )

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Cihazın üretin tarihiyle ilgili bilgin var mı?
İlk üretilen One X'lerde bilinen bir WiFi problemi vardı ancak bu yazılımsal değil donanımsal bir problem. Ses düğmesinin üst kısmına denk gelecek şekilde, dış çerçeveyi önlü arkalı biraz sıkınca düzeliyordu. eğer bundan muzdaripsen, servise yolla yapsınlar. Ancak sonradan çıkması kafa karıştırıcı, darbe vs sonucu aslında olmayan bu donanımsal problem sende oluşmuş olabilir.

spy60

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Cihazın üretin tarihiyle ilgili bilgin var mı?
İlk üretilen One X'lerde bilinen bir WiFi problemi vardı ancak bu yazılımsal değil donanımsal bir problem. Ses düğmesinin üst kısmına denk gelecek şekilde, dış çerçeveyi önlü arkalı biraz sıkınca düzeliyordu. eğer bundan muzdaripsen, servise yolla yapsınlar. Ancak sonradan çıkması kafa karıştırıcı, darbe vs sonucu aslında olmayan bu donanımsal problem sende oluşmuş olabilir.

darbeden olabiliri ama cihazın garatisi yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bende de vardı, cihazı açıp içindeki antenleri biraz yükselttim. şimdi eskisinden çok daha iyi, daha önce bulmadıklarını şimdi çok daha iyi buluyor, youtube'den video var bununla ilgili, izledim ve yaptım, sonuç: cihaz eskisinden daha iyi.
245

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Cihazımın ekranında sarı bir leke vardı bunun düzeltilmesi için servise gönderdim servisten geldikten sonra wi-fi sorunu bende de cıktı eskiden cayır cayır çeken telefon simdi modemin dibinden bile algılamıyor bir kac video da telefonu açıp yapıyorlar ama telefonu ben açmak istemiyorum yok mu başka bir çözümü ?

ForumNT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Maalesef kök neden donanım ise geri dönüş yok. Teknik servise verin basit bir lehimle hallediyorlarmış. Kaynak : HTC müşteri hizmetleri... Ben kendim içini açarak hallettim ama çok riskli bir işlem, elde patlayabilir telefon.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İyi günler . Ben HTC ONE x modelinde wifi de yazılımsal bi sorun olduğunu düşünüyorum . telefonu fabrika ayarlarına getirdiğimde düzeliyor. ancak 2 hafta olmadan sorun yine tekrarladı . buna bi çözüm arıyorum ama bulamadım henüz . bana yardımcı olabilecek birisi var mı bu konuda ?

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
4.2.2'de bazı One X'lerde WiFi problemi yeniden hortladı. Her gün güncelleme isteyenlere sevgilerle.. :)