Htc One X + umdugum gibi cikmadi

berk evliya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar telefonla ilgilenenleriniz varsa bugun bu modelin avea ile 2000 liradan satisa ciktigi hakkinda bilgisi vardir. Oncelikle sunu soylemem gerekiyor telefonun 2100 mAh olmasi sarj sorunun hala devam ettigini gosteriyor ve 1gb ram kullanilmasi canimi sıkmıs durumda bu telefonun 2000 lirayi hak ettigini dusunmuyorum 64 gb olmasi iyi ama avantajlari dezavantajlarindan daha az Su an galaxy s2 kullaniyorum telefonu 4-5 ay sonra satip galaxy s4 alma gibi bir planim olustu htc one x + i gordukten sonra ...

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yahu Allah aşkına..
Töbe yarabbim ne diyeyim bilemedim ki şimdi.. :D Olmayan bir pil sorunuyla kendi kendinize çalıp oynuyorsunuz.. 5" ekranlı HTC DROID DNA, mAh değeri S3'ten düşük piliyle S3'ten uzun şarj süresi sunuyor. Ne olacak şimdi? :)
Telefonun pil kapasitesiyle bir sorunun devam ettiğini tespit etti adam. :)

Almayın güzel kardeşim, sakın HTC almayın. Gerçekten böyle telefon seçen kişiler HTC almasınlar, aman ha..
Bir de saydıklarının tamamı aylar öncesinden belliydi, ne umuyordun hala? :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
belki de beklentilerini çok yüksek tutmuşundur? ki HTC One X Plus harika bir telefon.

debir

Asistan
Reaksiyon puanı
2
2100 mAh bataryaya düşük dersen daha da yapacak bir şey yok... s3 te aynı güce sahip ve bir çoğu memnun, memnun olmayanlar veya olamayanların sıkıntısı belli bütün özellikleri açık günboyu kalınırsa normaldir bir günde bitmesi...

htc one + modeli şu an kendi klasmanında en iyisi... not 2 ile karşılaştırılması gereken plus modeli değil dna droid modelidir...

berk evliya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2100 mAh bataryaya düşük dersen daha da yapacak bir şey yok... s3 te aynı güce sahip ve bir çoğu memnun, memnun olmayanlar veya olamayanların sıkıntısı belli bütün özellikleri açık günboyu kalınırsa normaldir bir günde bitmesi...

htc one + modeli şu an kendi klasmanında en iyisi... not 2 ile karşılaştırılması gereken plus modeli değil dna droid modelidir...

Ben telefonu gün içerisinde çok yoğun olarak kullanan bir kullanıcıyım o yüzden en azından bi 2400 mAh yeterli olacaktır diye düşünüyorum haklısın şu an htc one x + en iyisi ama fiyat olarak galaxy s3 ile arasında ucurum var Bir s2 kullanacısı olarak s3 e geçmeyi düşünmedim htc one x de de çok abartılacak bir farklılık göremediğimden s4 u bekliyorum o beklentilerimi karşılayacaktır

belki de beklentilerini çok yüksek tutmuşundur? ki HTC One X Plus harika bir telefon.

Htc one x ile htc one x plus ı karşılastıran videolar seyrettim hız konusunda elbette daha hızlı one x plus ama hız olarak çok büyük bir fark yok en azından 500 liralık bir fiyat farkını haketmiyor

debir

Asistan
Reaksiyon puanı
2
yoğun kullanıyorsan telefonların hiç biri memnun etmeyecektir, onun yerine beğendiğin telefonun yanına taşınmatik şarjlardan alabilirsin, bir yerde görmüştüm 50 tl civarı satılıyordu, yarım saatte fulluyor... tabi denemeden de kesin bir şey söylemek olmaz...

ben öyle bir şey almayı düşünüyorum yoğun çalıştığım zamanlar için...

berk evliya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yoğun kullanıyorsan telefonların hiç biri memnun etmeyecektir, onun yerine beğendiğin telefonun yanına taşınmatik şarjlardan alabilirsin, bir yerde görmüştüm 50 tl civarı satılıyordu, yarım saatte fulluyor... tabi denemeden de kesin bir şey söylemek olmaz...

ben öyle bir şey almayı düşünüyorum yoğun çalıştığım zamanlar için...

Galaxy s4 5 inclik bir ekranla gelecegi icin batarya konusunda galaxy note 2 deki gibi sıkınti cekilmeyecek bir bataryayi samsung bizlere sunarsa guzel olur diye dusunuyorum 5 inclik bir telefona 2800 mAh cok ideal olur en azindan tum gun 3G acik olsa bile sarjin cabucak bitmesi gibi bi durumla karsi karsiya kalmak istemiyorum

aleranol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla not2 de tum gün 3g acik olursa aksam % 20 sarji kalıyor. Hemde agir orta kullaninda. Ama gerekince acarsam 3gyi % 40 kalıyor. Za kullanirsamda (2-3saat muzik 1 saat net 1 saat oyun) % 50-% 60 arası sarji kalıyor. 2. Gune de dayanıyor.

immortalsword

Asistan
Reaksiyon puanı
17
batarya biter 1 günde ve bu bataryaların bir ömrü var ilerde yarım günüde cıkarmayabilir. ilersi için ne düsünüyorsunuz? yılda bir telefon degistirecek degiliz sanırım.

melihdurur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fakat 2 telefonun da tam ayrıntılarını incelerseniz HTC'nin birçok şekilde üstün olduğunu, kamerasının gece çekimlerinin çok daha iyi olduğunu ayrıca video izleme ve çekmede çok daha kaliteli olduğunu göreceksiniz. oyunlarda da Nvidia Tegra 3 kalitesi var. yani hiçbir sıkıntı vermiyor. şu anda ben Htc One x kullanıyorum fakat htc nin m7 modelini bekleyeceğim. çok daha üstün özelliklere sahip diyorlar. onun haricinde samsung modeli kullanmam :) dayanıklılık bakımından mükemmel özelliklere sahip bir telefon. artık yorum tamamen sizlere kalmış :)

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Telefonu birgün bile kullanmadan nasıl umduğun gibi çıkmıyormuş? Takla mı atsın istiyordunuz?
Pil sorunu, yoğun kullanımda her akıllı telefonda bu sorunu yaşarsınız. Daha yüksek kapasiteli bir batarya da bir yere kadar çözüm. Ama işin asıl çözümü daha az katmandan oluşan ve daha az enerji tüketen ekranların üretilebilmesindedir. Bunun için de bir akıllı telefon alıyorsanız pil süresini max. 1gün olarak kabul etmelisiniz.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Akıllı telefon alıyorsanız ilk aldığınızda pilinin 24 saat gitmemesi kadar normal bişey yok.
O kurcalamaya dayanmaz.

Aradan geçen 2-3 ay sonra kullanmadığınız halde şarjı 1 gün gitmeye başlayınca o zaman diyeceksiniz bununda şarjı amma az gidiyormuş diye :)

Ancak 1gb ramli, bilmem kaç çekirdekli, bilmem ne ekran kartlı bir cep telefonu hangi insan oğluna yetmez halen anlamakta güçlük çekiyorum.
Sanki cep telefonu ile 3D Max da çizim yapıp render yapıyorsunuz :)

arif_kemal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben htc one x+ almayı planlıyorum çevremdekiler note 2 al diyorlar bana biraz yardımcı olurmusunuz? htc al diyenler neden htc diyor?note 2 diyenler neden note 2 diyor? şimdiden teşekürler :)

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Note2 alanların %90'ı Türkiye'de Samsung'un pazarlamasının daha aktif olmasından ötürü sadece Note2'yi bildikleri için Note2 diyorlar, başka hiç bir sebepleri yok.

%10'luk kesim de rakamsal olarak OneX+ al diyenlerin %90'ıyla aynı sayıya denk gelecektir zaten. :)

İkisini de kullanıp, daha çok rahat ettiğini ve içine sineni al derim. İki telefon da çok başarılı, bu ona şöyle çıkar şusu busu böyle diyen kafasına göre sallıyordur emin ol. Kimsenin senin zevklerine göre onu al bunu al demesine inanma.

arif_kemal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saol gerçekten çok teşekkür ederim.Benim içimden htc one X+ geçiyor.peki htc elektronik mağazalarına ne zaman gelir.şu an avea'da satılıyor.

OnurErgin

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
ben şu anda htc one x kullanıyorum ve kastamonu avea bayiden one x plus buldum getittiriyorum yarın elimde olacak :) asıl konu bende one x var arkadaşımda yeni note 2 aldı aynı anda rehbere tıklıyoruz note 2 dede rehbere 4 saniye geç giriyor.özellikle arka plandan rehberi kapatında 5 saniyeyi bile buluyor.2 gb ram falan olsada bu sorun yani ben s3 kullanırkende aynı idi.ve s3 yüzünden çok çabuk değiştirdim one x te buldum performansı.one x plus a kavuşuyorum yarın

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Note2 alanların %90'ı Türkiye'de Samsung'un pazarlamasının daha aktif olmasından ötürü sadece Note2'yi bildikleri için Note2 diyorlar, başka hiç bir sebepleri yok.

%10'luk kesim de rakamsal olarak OneX+ al diyenlerin %90'ıyla aynı sayıya denk gelecektir zaten. :)

İkisini de kullanıp, daha çok rahat ettiğini ve içine sineni al derim. İki telefon da çok başarılı, bu ona şöyle çıkar şusu busu böyle diyen kafasına göre sallıyordur emin ol. Kimsenin senin zevklerine göre onu al bunu al demesine inanma.

Neden başka sebepleri yok? Note 2 ve LG Nexus 4 piyasadaki en iyi iki telefondur.

Samsung,Lg Htc'den iyidir.

One X+'nın oyunlardaki performansı düşük,Apple'ın uyguladığı taktiği uylamaış Htc.

Bizzat One X+ kullandım bazı oyunlarda aşırı derecede kasıyor,daha bir çok eksikleri mevcut.

Türkiye piyasasına en çok önemide Samsung veriyor.

Arkadaş zevkine göre istediğini alsın,telefonları kullanınca anlayacaktır zaten.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Note 2 ve LG Nexus 4 piyasadaki en iyi iki telefondur.

Samsung,Lg Htc'den iyidir.

Bu kadar havadan sudan yazdıktan sonra kusura bakmayın One X+ değil, bakkalda satılan silgiyle ilgili yorumunuzun bile herhangi bir artı değeri yok, sizin keyfi izlenimlerinizden başka bir şey olmaz ondan.

Bir düzeltme, NoteII alanların demişim, NoteII diyenlerin olacaktı.
Kimin neden aldığıyla ilgili bir tespitte bulunmam, sadece burada tıpkı sizin yukarıda yazdığınız gibi o bu bundan iyi o en iyisi o en kötüsü gibi düz cümle söylenilen desteksiz şeylerle ilgili bir tespitte bulundum.

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bu kadar havadan sudan yazdıktan sonra kusura bakmayın One X+ değil, bakkalda satılan silgiyle ilgili yorumunuzun bile herhangi bir artı değeri yok, sizin keyfi izlenimlerinizden başka bir şey olmaz ondan.

Bir düzeltme, NoteII alanların demişim, NoteII diyenlerin olacaktı.
Kimin neden aldığıyla ilgili bir tespitte bulunmam, sadece burada tıpkı sizin yukarıda yazdığınız gibi o bu bundan iyi o en iyisi o en kötüsü gibi düz cümle söylenilen desteksiz şeylerle ilgili bir tespitte bulundum.

''Note2 alanların %90'ı Türkiye'de Samsung'un pazarlamasının daha aktif olmasından ötürü sadece Note2'yi bildikleri için Note2 diyorlar, başka hiç bir sebepleri yok.''

Kusura bakmayın Htc fanı olduğunuz ortada...Bir tarafı yukarı çıkarıp bir tarafı aşağıya indiriyorsunuz.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Düzeltme yazdım okuduysanız, Note II diyenlerin derim. Kimseyi aşağı indirdiğim kimseyi yukarı çıkarttığım yok. Birinde %90 birinde %10 yazmasından bunu anlıyorsanız, benim yapabileceğim bir şey yok. Türkçe öğretmeni değilim.

Kendi yanıt görmemiş, karşı çıkılmamış kör kütük fanatikliğinize karşı duran ve anlam veremediğiniz şeyler okuduğunuzda insanlara fanatik funatik gibi boş beleş ithamlarda bulunmaktan vazgeçin, bu da genel not olsun. İkisini de dene içine sineni al diyen birine fanatik derken ne yazdığınızı bile düşünemeyecek kadar sarhoşsunuz.

Modaya uyup HTC fanı olduğunuz ortada kervanına katılmışsınız tebrik ederim.
Şimdi dönüp kendi mesajlarınıza bir bakın, "domatesli omlet mi patatesli mi" diye sonralara "Note2 al" yazdığınız mesajlarınıza.

windows7seven

Asistan
Reaksiyon puanı
6
HTC one x plus bence şuan için boş. One x alırım daha iyi :)
Şarjı yarım saat bir saat fazla gitse ne olur gitmese ne olur alırım 1000 liraya daha iyi.

Bence hemen elinden çıkar 3 4 ay sonra sıfırını 1200 e satarlar :)

HTC one x kullanıyorum ARHD JB yüklü gayet memnunum. Plus pek bir artısı yok bence. Ha şöyle olabilir Onex S3 Note yada Note 2 kullanmadıysan kullanmıyorsan alınabilir.

jemalizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar,

ben HTC ile Samsung tartışmasında küçük bütçeli bir yorum yapacağım.. Şuan önümde 2 tane telefon var.

1. HTC Wildfire'S
2. Samsung Galaxy Wonder

telefonların özelliklerini bir çoğunuz biliyorsunuzdur.

ben en çok rahatsız olduğum durumdan bahsedeceğim..

Wildfire's 600MHZ işlemciye sahip (detaylara girmiyorum) regbere bastığımda şak diye giriyor. ve pil'in en sıcak olduğu dönemlerde de, telefonun biraz yavaşlama sorunu var tabii ki ama bende telefonu çok aktif kullanıyorum..Telefonu yaklaşık 1.5 sene önce aldım. En büyük sıkıntım dahili hafızanın 150MB olmasıdır.

1. öncelik Hafıza 2. öncelik hız olarak daha iyi bit telefon almak için araştırma yaptığımda fiyat ve kalite arasındaki bulduğum en iyi telefon Galaxy Wonder old.

telefonu aldım, 1.4 GHZ işlemci.. wuuuuu diyorsunuz. rehbere tıklıyorsunuz en az 5 saniye, bakın en az. mesajlaşmaya tıklıyorsunuz, gele benim gibi varsa 2000 üzerinde mesajınız bırakın telefonu çay kahve için.

program yükleme, açma ve oyun performansları çok güzel. lakin dahili programlar oldukça yavaş. E Posta kontrolü yapıyorum gelen maili en az 1 DAKKA da açıyor. bu ne demek biliyor musunuz? inanılmaz bir yavaşlık..

araçla İzmir'den uşağa gidiyorum, vaktimin yarım saat gerisindeyim.. patron arıyor. Listeyi mail attım diye.. Koordinat gireceğim. Tabi mail açılırsa..

HTC WildWire's dahili hafızası ve usb bellek özelliği Wonder ile aynı olacak, 15 gömlek üstünden Wonder'dan

siz oyun hastaları. iyi oyun oynamak, oyun oynarken kasmayacak birşey istiyorsanız. Gidin PC alın.

biz iş insanlarıyız, rehbere bile giremeyen telefonu ne yapalım. Samsung Wonder 1.4 GHZ işlemcisiyle sınıfta kalmıştır.

bu sorunu araştırdım ve bulabildiğim tek Çözüm Launcher yüklemek oldu. şuan HTC nin hızı yetişti. ama hala gerisinde.. İsteyenlere Video ekleyebilirim :)

Samsung severleredir söylemim. HTC den uzak durmayın, HTC; Samsung fanatiklerine uzak ara fark atmış zaten.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende yaklaşık iki hafta önce one x plus aldım ve iyikide almışım aklımda note 2 vardı ben genç adamım yani sürekli oynar dururum dolayısıyla sağa sola çarpabilirim yani bu durmda htc yi rahat kullanabilirsiniz bi arkadaşım s3 ve hocam note 2 aldı çok az inceleme fırsatım oldu ki sadece oyun performansına bakabildim şöyle açıklatyayım s3 te ve note 2 de gördüğüm en kötü yan kendi programlarını çok geç ve sorunlu açıyor tabi öle 10-15 sn deil ama insan 4 çekirdekli kullanınca ister istemez sinir oluyor tabi ve arayüz çizgi film gibi tamm başlarda çok hoş geliyor ama sonra yüzüne baklımaz oluyormuş arkadaşım ve hıocam aynen bunu söyledi oyun oynadım ikisindede most wanted vardı usbmde yüklyip oynadım ama s3 te oynayamadım giridim açtım ama oyuna gelince arabaya kontrol veremiyorum donmaktan herşeyi kapatıyorum yine olmuyor note 2 de çok kasma yoktu ama çarpıjnca yani grafik tasarımı arttınca baya bi kasıyor ama gel gelelim ki one x plus a sürekli oynuyorum tegra3 var 2 saat aralıksız oynadığım bile oldu ama ne programları kapatma ihtiyacım oluyor nede kasma derdi oluyor yani HTC iyi iş çıkarmış şarj konusdunda da derslerde oyun oynuyorum 3g zaten açık face felantakılıyorum akşm 9 a kadar yüzde 30 a geliyor yani diyeceğim tamm one x plus dört dörtlüğk olmayabilir ama s3 ten çok iyi zaten 4+1 çekirdek var note 2 yede kafa tutabilir sadece ram eksiği var onunda çok sorun olacağını düşünmüyorum çünkü zaten o düzeyde bir oyun yok yani note 2 de 16gb hafıza var hocam bundan şikayetçi telefonu yeni açınca uyg. yarım saatte geliyor ve full hd visdeoların çekiminde arada donma oluyormuş yani samsung ii reklam yapıyor ama HTC asla vazgeçilmez sense zaten başlı başına bir devrim forever hTC :D