Htc one x plus ?

biology

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu telefon ne zaman türkiyeye gelicek ve one x 1700 cıvarındaysa o kaç para olur ?

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
1999 TL ile giriş yapar diye tahmin ediyorum.

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bencede 2000 lira seviyesinde olacaktır

debir

Asistan
Reaksiyon puanı
2
benim bilgim kasım sonuna doğru Turkcelle geleceği yönünde... fiyatını bilmiyorum ama 1999 gibi rakamla geleceği kesindir, zira one x aynı fiyattan gelmişti

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Başka bir soru sorayım.
Sizce One X+ resmi olarak geldikten sonra, KVK çıkışlı bir One X'in ikinci el fiyatı ne olur? :)

Gelir gelmez değil, zaten siyah sevmiyorum da, Polar White beyaz One X+ gelince geçebilirim. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Başka bir soru sorayım.
Sizce One X+ resmi olarak geldikten sonra, KVK çıkışlı bir One X'in ikinci el fiyatı ne olur? :)

Gelir gelmez değil, zaten siyah sevmiyorum da, Polar White beyaz One X+ gelince geçebilirim. :)

Sırf senin için bu link i kopyalıyorum bilmiyorum daha önce görmüşmüydün beyaz One x Plus buyur link peki hala fikrin aynı mı beyaz yonunde mı ? Bana göre siyah çok daha şık duruyor youtube >>> watch?v=pOvYBbrJ9wE

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sırf senin için bu link i kopyalıyorum bilmiyorum daha önce görmüşmüydün beyaz One x Plus buyur link peki hala fikrin aynı mı beyaz yonunde mı ? Bana göre siyah çok daha şık duruyor youtube >>> watch?v=pOvYBbrJ9wE

Teşekkürler :)
HTC iç yazışmalarda duyurdu zaten beyazı Taiwan için çıkıyor ilk etapta.
Bence hala beyazı daha güzel, ama siyahının da ONe X in siyahından güzel olduğu bir gerçek.

muratpinar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
diğer satışa çıkan ülkelerde 675 euro dan şatısa sunuldu tabı bu sıteden sıteye ulkeden ulkeye değişir hele ide söz konusu Türkiye ise