HTC One X Donanımsal Sorun

srondad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle merhaba,

"HTC One X" markalı telefonun Türkiyede ki ilk parti üretiminin alıcılarındanım. Benim sorunum şu (ki bu sorunu çoğu kişi biliyor, bunun için kendimizin çözüm üretmek zorunda kaldığımız videolar da mevcut) telefon Wi-fi sinyalini çok zayıf algılıyor, internete girebilmek için tabiri caiz ise modemin dibine kadar sokuluyorum. Cihazın sağ üst kısmına el ile hafiften bastırdığımda sinyal gücü artıyor. Yani sorunun donanımsal olduğu çok açık. HTC Müşteri hizmetlerini aradığımda ise sorunu ilk bir ayda fark etmem durumunda cihazı yenisi ile değiştirebileceklerini söylüyorlar, ben cihazı alalı bir buçuk yılı geçti ve inanın ben böyle bir sorun olduğunu daha geçen aylarda fark ettim, ne bileyim ben cihaz Wi-fi yi normalde o kadar algılıyor sanıyordum.

Sormak istediğim soru şu, gerçekten böyle bir durum var mı söyledikleri gibi, bir ay içerisinde mi fark etmem gerekiyordu cihazı yenisi ile değiştirmek için, HTC Müşteri hizmetlerinde ki bayan dava açsam bile böyle bir şeyi talep etmeye yasal hakkım olmadığını söyledi.

AngreRisinyu

Asistan
Reaksiyon puanı
0

"HTC One X" markalı telefonun Türkiyede ki ilk parti üretiminin alıcılarındanım. Benim sorunum şu (ki bu sorunu çoğu kişi biliyor, bunun için kendimizin çözüm üretmek zorunda kaldığımız videolar da mevcut) telefon Wi-fi sinyalini çok zayıf algılıyor, internete girebilmek için tabiri caiz ise modemin dibine kadar sokuluyorum. Cihazın sağ üst kısmına el ile hafiften bastırdığımda sinyal gücü artıyor. Yani sorunun donanımsal olduğu çok açık. HTC Müşteri hizmetlerini aradığımda ise sorunu ilk bir ayda fark etmem durumunda cihazı yenisi ile değiştirebileceklerini söylüyorlar, ben cihazı alalı bir buçuk yılı geçti ve inanın ben böyle bir sorun olduğunu daha geçen aylarda fark ettim, ne bileyim ben cihaz Wi-fi yi normalde o kadar algılıyor sanıyordum.

Sormak istediğim soru şu, gerçekten böyle bir durum var mı söyledikleri gibi, bir ay içerisinde mi fark etmem gerekiyordu cihazı yenisi ile değiştirmek için, HTC Müşteri hizmetlerinde ki bayan dava açsam bile böyle bir şeyi talep etmeye yasal hakkım olmadığını söyledi.

Merhaba oncelikle gecmis olsun kardesim.

Evet ilk bir ayda fark etmen lazimdi.ornegin Htc one'da kasa acikligi olu piksel vs diger donanimsal sorunlar ilk bir ay icinde fark etmen lazimdi...servise gonder duzelir insAllah.

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11

Geçemiş olsune evet doğru... bir ürünü aldığınızda sadece telefon için değil bellir bir süre değiştirme hakkınız var... Benin geçen iPhone 5S aldım donanımsal bir sorun ortaya çıktı... bir gün içerisinde yenisini gönderdiler... ama 14 gün içerisinde hata ortaya çıkarsa değiştiriyorlarda mesela onlarda... ama senin garanti varsa zaten garantiden hemen yaparlar zor bir şey olmasa gerek...

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Doğrudur, yasal değişim süresi bir ay.
Ancak bahsedilen WiFi sorunu da çözülemeyen bir sorun değil. Servise yollarsanız, kaba tabirle telefonu açıp sizin elle sıkıştırma hareketi yaparken oluşturduğunuz teması sürekli kılacak bir işlem yapıyorlar ve sorun halloluyor.