HTc one x acaba bataryam da problem mi var?

qpehlivan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar basliktanda anlasilabilcegi gibi konu belli ben size kısaca şöyle aciklayayim telefonu alali 1 ay oldu daha yeni ama pil de şöyle bir sıkıntım var %75 den sonra şarji çok çabuk doluyor ve bir o kadar da hızlı bitiyor acaba batarya da bi sıkıntı mi var sanki bir yıl kullanilmista batarya ömrü azalmış gibi benim duyduğum kadarıyla bu lithyum ion piller üretildiği tarihten itibaren batarya ömrü azaliyormus ve bir yılda ortalama %30 kaybediyormus pil ömründen her şey birebir uyuyor acaba dogru mü düşünüyorum garantiye versem bi sonuç alirmiyim ?

arif_kemal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş bece ekran parlaklığını fln düşür bağlantıları fln hep açık tutma.eğer srun %75'in üstündeyse bi garantiye gönder.en fazla 1-2 hafta gelmez tel .

spy60

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Merhaba arkadaşlar basliktanda anlasilabilcegi gibi konu belli ben size kısaca şöyle aciklayayim telefonu alali 1 ay oldu daha yeni ama pil de şöyle bir sıkıntım var %75 den sonra şarji çok çabuk doluyor ve bir o kadar da hızlı bitiyor acaba batarya da bi sıkıntı mi var sanki bir yıl kullanilmista batarya ömrü azalmış gibi benim duyduğum kadarıyla bu lithyum ion piller üretildiği tarihten itibaren batarya ömrü azaliyormus ve bir yılda ortalama %30 kaybediyormus pil ömründen her şey birebir uyuyor acaba dogru mü düşünüyorum garantiye versem bi sonuç alirmiyim ?

bataryada sorun var bende one x kullanıyorum öyle bi sorun yok bende 3 saate doluyo benimki

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Merhaba arkadaslar gecenlerde HTX one X almiştik eşime 10 gün falan oldu hafta içi servise verdim..

problem telefon sarja takıyorsun . normalde 3-5 saate dolar 12 saate bile dolmuyordu bakalım sonuc ne olacak ben yeni ürün yada iade talebinde bulundum.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION] muhtemelen yeni ürün alırsın.
[MENTION=284085]qpehlivan[/MENTION] daha net rakamlar vermen lazım. şu kadar saatte doldu, şöyle kullandım şu kadar saatte bitti gibi (ICS ise ekran zamanıyla beraber)
GSAM battery monitor diye bir uygulama var o da ölçüm için çok başarılı.