Root yapmanız gerekiyor maalesef
Bu işlemi root suz yapma ımkanım varmı 4.0.4 e guncelledım o altta cıkan 3 noktayı kaldırmanın bır yolu varmı ?
Root yapmanıza gerek yok.
Settings'de, Display Buttons and Gestures bölümünde > recent apps button diye bir kısım var.
Buradan, Recent Apps tuşunun ne işe yarayacağını belirleyebiliyorsunuz.
Normalde bu tuşa basılınca Recent Apps açılıyor. Üçünçü seçeneği işaretlediğinizde ilk bastığınızda Menü tuşu, basılı tuttuğunuzda ise recent apps açılıyor.
Bu ayarı seçtiğinizde menü için bir tuş olduğundan üç nokta kayboluyor.
Root yapmanıza gerek yok.
Settings'de, Display Buttons and Gestures bölümünde > recent apps button diye bir kısım var.
Buradan, Recent Apps tuşunun ne işe yarayacağını belirleyebiliyorsunuz.
Normalde bu tuşa basılınca Recent Apps açılıyor. Üçünçü seçeneği işaretlediğinizde ilk bastığınızda Menü tuşu, basılı tuttuğunuzda ise recent apps açılıyor.
Bu ayarı seçtiğinizde menü için bir tuş olduğundan üç nokta kayboluyor.
Türkçe menude nasıl yapıcagımı anlatırmısın ayarlar ekran ve tuşlar ondan sonrasını anlamadım :/
Pardon =)
Ben de Türkçe'sini ezbere bilmiyorum ama, ekran parlaklığını ayarladığın menü. Ekran, Tuşlar, Bişeyler falandır (gesture'ın Türkçesi ne yahu)
Orada en son uygulamalar tuşu mudur nedir, öyle bir şey olmalı, recept apps ingilizcesi. 3. değil 2. seçenekmiş bu arada.
haa ekran ve tuşlar dediğin orası zaten tamam =)
İşte orada, tuşlar kısmında tek seçenek olmalı. çıkan seçeneklerden de anlarsın, ingilizce'de 2. sırada olan.
basınca menü, basılı tutunca son uygulamalar.
sen dedıkten sonra o menuyu kurcalayıp halletmıstım en alttan 2 den 3. secenegı ısaretlıyon oyle kayboluyo cok sagol![]()
iyide yaptım o dediğinizi , bu seferde herhangi bir uygulamaya girdiğinizde " seçenekler " kısmına girilemiyor, ya da seçenekler kısmına başka türlü girebilecek bir yer varda ben mi bilmiyorum ?