Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hangisi her açıdan daha iyi. Çünkü ben oyun kamera müzik ses kalitesi ve yüksekliği ekran kalitesi ne önem veriyorum ayrıca pilin daha çok dayanmasıda benim için önemli.
xperia z kullanıyorum ama bu htc ile samsung yaptığı ayrımcılık çok fena acımı sıkıyor,butterfly kendi ülkesinde satıyor,madem öyle bütün modellerini kendi ülkende sat,dünya ya hiç açılma,kendi ülkende geber git..
yok arkadaş bunların hepsi üçkağıtçı ben xperia z den çok şükür memnunum,artık telefon falan yok bu nedir ya telefon taksidi ödemekten telef olup gidicem,kendimi bildim bileli telefon taksidi ödüyorum ))..
Bence one tasarım olarak butterfly s de pil + 200mhz daha iyi. ekran boyutuna girmicem 5 inc 4.7 inc bence çok fark etmiyor. Butterfly s beklenir ama gelir mi gelmez mi? Bende şuan htc one kullanıyorum pil olarak 1 günü çıkartıyor. Kesinlikle öneririm bekliyemem diyorsan.