HTC One V - Tepki süresi

kudretulu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Cihaza 16 GB microdisk ekledim. Bununla birlikte bir çok app. yükledim, bunun etkisi var mı bilmiyorum ama bazı durumlarda uygulamala tepki süresi uzadı. Misal bazen sms açmak için 10 sn. beklediğim zamanlar oluyor.

Cihazın işlemci hızı mı buna tek etken?

uygar2580

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Uygulama sayısına bağlı olarak arkaplanda çalışan uygulamalarda artmış olabilir. Taskiller tarzı bir uygulama ile arada kullanmadığınız programları kapatmanız faydalı olabilir. Masaüstünde kullanmadığınız widgetleri de kaldırın. İşlemcinin etkisi mutlaka vardır.

kudretulu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Görev yöneticisinden arada çalışan programların tamamını bile kapattığım oluyor. Ama task killeri de bir deneyeyim bakalım .

"Masaüstünde kullanmadığınız widgetleri de kaldırın." bunun açıkça nasıl faydası olabilir ki?

oho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de kullanıyorum, one V ve 16gb class10 sd kart, sms'de aynı sorun çıkabiliyor, eğer sürekli mesajlaştığınız kişi var ise (uzun bir sms bloğu) bunu çok daha sık yapabiliyor, ara ara sms kutunuzu temizlerseniz daha rahatlıyor, [MENTION=66816]uygar2580[/MENTION] 'in dediği gibi taskkiller da işe yarar.. iyi kullanımlar..

kudretulu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
playgoogledan link verebilir misiniz?
Birden fazla taskkiller programı var, deneyip beğendiğiniz gibi..

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Çalışan uygulamalara ve telefonunuzun sistemine bağlı olarak olması doğal.

kudretulu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Buna alışmam gerek anladığım kadarıyla. :p

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
One V çok güçlü bir telefon değil.
Çok sayıda uygulama yavaşlamasına sebep olacaktır.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
kardeş bende bunu 8gb için yaptım aynen bendede hız sorunu oldu geri döndüreyim derken sabah telefonu bozdum bende sinirlendim orjinal rom attım yani en iyisi orjinal hafızayı kullanmak

kudretulu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Orjinale de bir şey sığmıyor ki. :)

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Merhaba bende One v kullanıcısıyım telefonu 4.1.2 güncelledim işlemci şuan 1500 de bende bir sms problemi yok fakat önerebileceğim program task killer fakat zaten bu telefonda işlemci gereken yere güç verdiğinden bilemiyeceğim bazıları bu tür programlar kullanmayın diyor , sen ayarlardan arka plan işlem sınırını 1 yapsan yada arka planda işlem yok yapsan bi nebze iyi olabilir.Widgetlerden kurtul :)

uygar2580

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Programın adı "Taskiller" ben bunu kullanıyorum. Tek tuş kill widgeti de var. Masaüstündeki widgetleriniz sürekli etkin olduğu için ram kullanacaklardır. Sürekli çalışan programlar cihazı yavaşlatır. Arkadaşın dediği gibi smslerde fazla yığılma yapmamanız önerilir.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
widgetları kaldırın arkadaşlar. süslü arayüzleri boşverin. Siz programı istediğiniz kadar kapatın, widget'ı varsa tekrardan açılacaktır bir süre sonra. Ayrıca tek sayfada, klasörlerin içerisinde tutun uygulamaların kısa yollarını. Performansa büyük etkisi var bunların.

tzdndm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eski sensation cihazımda da benzer durum oluyordu. Belki masaüstü teması ile ilgili de olabilir. Eğer uyumsuz bir tane indirdiyseniz yada indirdiğiniz görünüm grafikleri yüksek kalite ise ondan da olabilir. Tavsiyem yedek alın ve fabrika ayarına çevirin. Temelde hangi uyg-oyun kullanıyorsanız onları yükleyin.

kudretulu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kısayolların yavaşlamaya sebep olduğunu bilmiyordum. Masaüstündeki kısayollaı azalttım bakalım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende one v kullanıcısıyım arada bir görev yöneticisini temizliyorum bunu çoğunlukla telefonu kullanmayı bıraktığımda yapıyorum ve gayet iyi çalışıyor ve hiç güncelleme yapmadığım halde yani telefonla işiniz bitiğinde görev yöneticisini biraz temizleyin ve ramde çok raha 150 mb yer kalıyor herkeze tavsiye ederim yöntem çok işe yarıyo