HTC ONE sorunsuz seri kodu

omercii

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar,
Onumuzdeki iki gun icinde bu konudaki seri numarasina gore HTC One alacagim. Sorunsuz kasa acikligi olmayan ve mikrofonu HDR destekleyen GUMUS renkteki HTC One serisini yazarsaniz cok ama cok sevinirim. Tesekkurler.

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
LG G2,Xperia Z1 gibi telefonlar var iken şu anda One'a bakmak mantıksız geliyor.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Hiç 2 3 gün kullanma şansın oldu mu acaba htc one? kullanmamış gibisinde :)

Android dünyasının en karizmatik cihazı, birkaç gün kullanmayan bilemez.

Arkadaşım sorunsuz seri diye bir şey yok, kutudan açtığın gibi sorun ile karşılaşabilir ya da sorunsuz bulabilirsin cihazı. Sürpriz yumurta gibi düşün. Zaten sorun varsa 7 gün içinde yeni telefon değişimi yaparsın, sorun olmaz.

Reaksiyon puanı
16,128
Android dünyasının en karizmatik cihazı, birkaç gün kullanmayan bilemez.

Arkadaşım sorunsuz seri diye bir şey yok, kutudan açtığın gibi sorun ile karşılaşabilir ya da sorunsuz bulabilirsin cihazı. Sürpriz yumurta gibi düşün. Zaten sorun varsa 7 gün içinde yeni telefon değişimi yaparsın, sorun olmaz.

sorun olmasın dersen sorun seni bulur kaçamazsın ama alırken kutuyu açıp derinlemesine incele hatta otopsi yap satıcı cart curt ederse ordan alma benim taktik bu gerçi zamanında *sgh-e250 aldığımda kutuyu açmamıştım hiç oralı bile olmadım faturasını kestirip aldım evde açtım o zaman sorunlu cihaz yoktu...
*2008 yılı.

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Hiç 2 3 gün kullanma şansın oldu mu acaba htc one? kullanmamış gibisinde :)

1 hafta boyunca kullanmadım. Evet gayet güzel bir cihaz ama şu anda bu 2 tane telefon var içlerinde Snapdragon 800 var 600 ise F HD ekranda sorun yaratıyor. Ses dışında başka bir alınası tarafı yok şu anda. Tasarım ise herkese göre değişir.