HTC One, Sony Xperia Z, LG Optimus G Pro, Samsung Galaxy S4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Resort
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Resort

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 2 ay sonra yeni telefon alacağım ama bu yeni çıkan telefonlar arasında kararsız kaldım ve sizin engin deneyimlerinize danışayım dedim. Ayrıca bişey daha sorucam şu tegra 3 müdür nedir onunda Google Play gibi mağazası varmış bu telefonlardan herhangi birinde o varmı ? (HTC One oyunlarda pek iyi değilmi galiba incelemelerde söylüyorlardı oyun benim için çok önemli en iyisi hangisidir ?) Aradığım baş özellikler:

1- Oyun (Çok önemli)
2- Müzik
3- Kamera

Bunlar haricinde 2 ay sonra bu markaların çıkaracağı yeni telefon varmı başka markada olur Motorola X gibi şimdiden teşekkürler...

mercan055

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyun için s4 daha önde.htc one ise beats audio kullandığı için güçlü ses çıkışı var.hepsinin kamerasıda iyi.bence htc one al derim.

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu kriterlerde en mantıklı seçim One olur.

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
HTC One, Xperia Z, Lg Optimus g pro

Bu 3 telefonda birbirinden kaliteli hepsi tercih edilebilir telefonlar.Yanlız LG yi pek detaylı inceleme şansım olmadı sadece duyduklarımdan yola çıkarak daha üstün bi telefon gibi duruyo ama 3 telefonda çok iyi

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence Xperia z,işlemcisi diğerlerine göre biraz geride kalıyor ancak su geçirmemesi ve dayanıklı gövdesi bu eksikleri kapatıyor.

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Şimdi ben sana birkaç bir şey söyleyeceğim ve umarım seçimini yapacaksın.

Tegra 3 de Tegrazone marketi var. Tegrayı kafana takma sen. Olsa ne olacak ? Isınma problemi çok Tegrada. 40 Nm teknolojisi kullanılıyor bu yüzden ısınma problemi fazla. Onu geç.

Qualcomm da bir ara oyun marketi kurmuştu. Üstünde pek durmadığını biliyoruz. Qualcomm 28 Nm teknolojisiyle üretiliyor ısınma ve sarj tüketme konusunda başarılı. Isınma olmuyor dersem yalan olur ısınma elbette oluyor fakat Tegra gibi değil. Eğer taktıysan Tegrazone ye Tegra 4 ü bekle derim. ( Tegra 4 çok rağbet görmedi s600 dan sonra )

Htc Playstation sertifikası için anlaşma yapmıştı. Playstation store anlaşmasıydı. Htc One a da bu güncelleme gelecektir.

Ben sana Htc One'ı öneriyorum. Şu Beats Auidio denilen şey ne kadar abartılsa da ses çıkışı çok iyi. Müzik konusunda oyum Htc ' ye.

Oyunlar konusunda senin için mağaza genişliği ve stabilite önemli. Bunun için İos ön plana çıkıyor. Burada önerim iPhone 5 fakat seçeneklerin arasında yok ise her üçüde iyi cihaz hakkını verirler.

Kamera konusunda detaycı isen X Peria Z. Renk doğruluğu , keskinlik istiyorsan Htc One. X Peria Z çok iyi video çekiyor keza One da öyle. Hdr da çok başarılılar. Pro hakkında pek bilgim yok.

Yardımcı olduysam ne mutlu..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şimdi ben sana birkaç bir şey söyleyeceğim ve umarım seçimini yapacaksın.

Tegra 3 de Tegrazone marketi var. Tegrayı kafana takma sen. Olsa ne olacak ? Isınma problemi çok Tegrada. 40 Nm teknolojisi kullanılıyor bu yüzden ısınma problemi fazla. Onu geç.

Qualcomm da bir ara oyun marketi kurmuştu. Üstünde pek durmadığını biliyoruz. Qualcomm 28 Nm teknolojisiyle üretiliyor ısınma ve sarj tüketme konusunda başarılı. Isınma olmuyor dersem yalan olur ısınma elbette oluyor fakat Tegra gibi değil. Eğer taktıysan Tegrazone ye Tegra 4 ü bekle derim. ( Tegra 4 çok rağbet görmedi s600 dan sonra )

Htc Playstation sertifikası için anlaşma yapmıştı. Playstation store anlaşmasıydı. Htc One a da bu güncelleme gelecektir.

Ben sana Htc One'ı öneriyorum. Şu Beats Auidio denilen şey ne kadar abartılsa da ses çıkışı çok iyi. Müzik konusunda oyum Htc ' ye.

Oyunlar konusunda senin için mağaza genişliği ve stabilite önemli. Bunun için İos ön plana çıkıyor. Burada önerim iPhone 5 fakat seçeneklerin arasında yok ise her üçüde iyi cihaz hakkını verirler.

Kamera konusunda detaycı isen X Peria Z. Renk doğruluğu , keskinlik istiyorsan Htc One. X Peria Z çok iyi video çekiyor keza One da öyle. Hdr da çok başarılılar. Pro hakkında pek bilgim yok.

Yardımcı olduysam ne mutlu..

Serhat Y

Asistan
Reaksiyon puanı
0
htc one oyunlarda ufak fps mi denir her neyse o oluyomus yani okadar rahatsı edici olacağını sanmam bence en kral oyunu rahat oynarsın s4 de ise daha iyi oynarsın ama müzik dinlemek istiyosan htc one sonuç ta s4 ile oynadıgın oyunları one ile de oynarsın rahatlıkla ama one deki ses kalitesini s4 de asla bulamazsın

Resort

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkes one diyo bende öyle düşünüyorum ama bana one da kasar dediler.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Galaxy s4'ün çıkmasını bekle. Almayacaksan bile diğerlerinin fiyatı da bayağı düşer o zaman, üste kalan paraya kaliteli kulaklık falan alırsın.

Resort

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galaxy s4'ün çıkmasını bekle. Almayacaksan bile diğerlerinin fiyatı da bayağı düşer o zaman, üste kalan paraya kaliteli kulaklık falan alırsın.
htc one alırsam kulaklık derdi olmaz zaten kulaklık beats olarak geliyo

gokhanathan03

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eger niyetin oyun agırlıklı ise One almanı tavsiye etmem... I phone 5 veya 5s al ;)
ama kamera özellikleri ve müzik keyfi ise... hiç düsünmeden ONe al...

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Oyun ağırlıklıysa Octa 5'li S4 al, grafik işlemcisi cidden iyiymiş.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ben size belirtmiştim bunu. GPU olarak nasılmış peki ?
Aynen öyle. Ben 1.5 Ghz ARM'ın 1.7 Krait'i geçebileceğine inanmıyorum. Her benchmarkta grafikle koyuyor farkı bence. En basitinden AnTuTu'da 6 bin puan fark var. Benim elimdeki telefon 6000 puan alıyor :)

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Aynen öyle. Ben 1.5 Ghz ARM'ın 1.7 Krait'i geçebileceğine inanmıyorum. Her benchmarkta grafikle koyuyor farkı bence. En basitinden AnTuTu'da 6 bin puan fark var. Benim elimdeki telefon 6000 puan alıyor :)

Sana şöyle söyliyeyim 1.8 Ghz Octa işlemcili S4 30.000 puan alıyor. Saf A15 Mimarisi bence rol oynuyor. PowerSGXMP544 gücünü bilmiyorum açıçası. Gl Benchmark Full Hd Of Screen testini merakla bekliyorum. Eğer oradada Htc One 'ı geçerse söyleyecek bir sözüm yok.

Resort

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyun olarak one mı daha iyi yoksa sony xperia z mi

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
oyun olarak alacaksan bence hepsi başarılıdır ama full hd ekran bazen işlemciyi zorlayabilir bu 3 telefon içinde geçerli( z de biraz daha fazla). Bir de ısınma değerlerini ve ısınma sürelerine de bir bak. Çünkü uzun süre oynadıktan sonra ısınma yapacaklardır illaki. Ses müzik diyorsan htc onei tek geçerim. Stereo hoparlörleriyle oyun oynarken de gayet güzel oluyor :) . Kamera da ise bence hepsinin kamerası yeterli derecede iyi. İphone listende yok ama bir bak derim 5s filan çıkınca.

Licerof035

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım Iphone 5 hariç Xperia Z ve ONE de Grafik işlemcisi Adreno 320 kullanılıyor full hd oyunlarda kasıyor %100 kasıyor aksini iddaa eden varsa kanıtlayabilriim s4 kendi işlemcisini üretiyor unutma hiçbir telefon kusursuz degil ben olsam almam adreno 330 beklerim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kesinlikle s4 derim xperia z ye bulaşma kamerası berbat gündüz çekimi süper ama gece çekiminde karıncalanmalar oluyor berbat bir telefon one ise cok basıt bir menusu var kamerası güzel ancak menü basıt lg güzel ama s4 derim kesinlikle ısınma kesınlikle yok herseyiyle tabiki s4 jarzı oyun internet kamera oynarsan 1gun gidiyor ancak oynamzsan 2ila 3 gun gidiyor s4 s4 s4 derim

Serhat Y

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle s4 derim xperia z ye bulaşma kamerası berbat gündüz çekimi süper ama gece çekiminde karıncalanmalar oluyor berbat bir telefon one ise cok basıt bir menusu var kamerası güzel ancak menü basıt lg güzel ama s4 derim kesinlikle ısınma kesınlikle yok herseyiyle tabiki s4 jarzı oyun internet kamera oynarsan 1gun gidiyor ancak oynamzsan 2ila 3 gun gidiyor s4 s4 s4 derim
tamam fanlık yapma o kadar kesinlikle ısınmayok diosun ama s4 kullanan arkadaşlar hiç öyle demiyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s4 arka kapağı plastık olunca ısıyı hemen dağıtmıyor normal kullanımda çok ısınmıyor gibi hissediliyor ama film veya oyun yani cıhaza sürekli yüklendiğin zaman ısıyı çok bariz bir şekilde hissedersin zaten yukarıda karşılaştırılan cıhazların işlemcileri birbirlerine çok yakın hatta aynı olan var birine ısınıyor deyip diğerine ısınmıyor demek yanlış olur bu tamamen şahsi görüşüm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Optımıs g pro tavsiye ederim ben kullanıyorum bilgisaya gibi bi kere bile donmuyor aklınıza gelen hangi uygulama varsa indirmişim bi tanesi bile kasmıyo Lg