Htc One siyah kasa çizilirmi?

oggnogg

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle iyi günler.Dayım rusyada yaşıyor orda htc one'ın ucuz olduğunu ve diğer dayıma getirdiğini söyledi.Normalde gümüş rengi hoşuma giderken bugün dayımın elinde siyah modelini gördüm çok güzel görünüyordu o yüzden iki rengin arasında kaldım.Sorum şu htc one'nın siyah modelinde iphone 5'in siyah modelindeki gibi çizilme,soyulma problemleri çıkarmı ve kasanın üst tarafında açıklık olurmu? Şimdiden teşekkürler :)

Depozitosuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Turkcell'den aldım, kasa üstü açıklık söz konusu değil ama yinede aldığınız yerde açıp kontrol edin. Ben ekrandaki ölü piksel ihtimaline karşı program indirip denedim. Siyah kasa inanılmaz güzel ama öyle yada böyle kaplama olduğundan çizilince hoş olmayacaktır, şimdilik çizilmedi ama çocuğum gibi dikkat ediyorum sebep bu...

Çizilme konusu kafanızda yer ediyorsa risk etmeyin gri olanından alın, böylece çizilse de uzunca bir süre idare edecektir. Daha az özen göstererek kullanma şansınız olur, bence.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
​İphone 5 çizilmesi de aslında şehir efsanesi. Bazıları kutuan çizik çıkıyor buna dikkat ettikten sonra sorun yok. Kabıyla dikkatli kullanın yeterli darbe almayınca çizilmez.

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
​İphone 5 çizilmesi de aslında şehir efsanesi. Bazıları kutuan çizik çıkıyor buna dikkat ettikten sonra sorun yok. Kabıyla dikkatli kullanın yeterli darbe almayınca çizilmez.

sehir efsanesi degil abarti var sadece kullandigim siyah iphone 5 in yanlari beyaz beyaz oldu okadar duzgun kullanmama ragmen

berkaysavci

Super Сasual Dating - Genuine Ladies
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
İphone 5 in darbe almayıp jelatinlerini çıkartmazsanız kutudanda çizik çıkmadıysa çizilmesi içten değildir ama eğer htc nin çizilmemesiiçin Darbe almamasını sağlayınız.Eğer kasası için endişen varsa aç kontrol et.
İyi Günler

- - - Mesaj Güncellendi - - -

sehir efsanesi degil abarti var sadece kullandigim siyah iphone 5 in yanlari beyaz beyaz oldu okadar duzgun kullanmama ragmen
Nemli Biyere veya tozlu biyerde bıraktıysanız olabilir siz düzgün kullandım sanarsınız ama eğer bir hata varsa kendinde de alınca yoksa onun sorumlusu sizsiniz.

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
İphone 5 in darbe almayıp jelatinlerini çıkartmazsanız kutudanda çizik çıkmadıysa çizilmesi içten değildir ama eğer htc nin çizilmemesiiçin Darbe almamasını sağlayınız.Eğer kasası için endişen varsa aç kontrol et.
İyi Günler

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Nemli Biyere veya tozlu biyerde bıraktıysanız olabilir siz düzgün kullandım sanarsınız ama eğer bir hata varsa kendinde de alınca yoksa onun sorumlusu sizsiniz.

kistan yeni ciktik ne nemli ortami.
Tozlu ortam soyulmasina neden olur zaten :D
iyi guldurdun beni .

wasp071

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hertürlü şey olabilir .SEn kendini sağlama al grisini al. Hem bence çok daha karizma duruyor :D

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
darbe almazsa kolay kolay cilismez aliminyum kasa ....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
siyahı iyi güzel ama sonuçta kaplama. bi süre sonra illaki soyulur, cizilir. bende grisini alıcam bu yuzden

oggnogg

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Az önce dayımla konuştum sanırım siyah rengini almış bir sorun çıkmaz dimi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
siyahı daha güzel ama grisini alıcaz mecvuuur. aslında bu aleminyum işini apple başımıza bela etti 2milyar veriyosun yap titanyumdan olsun bitsin ne çizilme ne soyulma yaşarsın düdüklü tencere gibi yıllarca kullan ama 3 sene sonra bu piyasadaki aleminyum telleri 2. elde satamıycaz gibi geliyor yada önüne arkasına bantları yapıştırıp plastikle gezicez kılıf kap falanda dmeeyin kardeşim o şekilde kullanacağına hiç kullanma daha iyi arabanı sarıp sarmalayıpmı kullanıyosun abartmayın

tatalevo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşalr ben siyah HTC aldım. ancak kasa açıklığı nedeniyle değişim için servise bıraktım. Telefonun değişeceği bilgisini aldıktan sonra titanyum kısmını yüzüğüm ile çizmeye çalıştım. ancak herhangi bir çizik yada soyulma görmedim.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
dikkat etmezssen çizilir bu kadar basit alim olaya gerek yok

tecno_man

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
titiz kullanırım diyorsan sıkıntı yok ama yine de bence al hem kılıfla kullanırsın dikkat edersin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende htc one s siyah modelini aldım 6 ay oldu yalnız ne kadar korursan koru cevresindeki köşe olan yerler full soyuldu ne deyim gri kasa alacam 120 tl diyor ne yapacamı bilemiyorum gerçek hoş telefon ama gri tercih ederim çünki alt kaplaması metal rengi gri olduğundan çizilsede renk gri oluğu için pek sıkıntı çıkaracağına inanmıyorum ama ıpone 5 den daha kaliteli bir telefon o bir gerçek saygılarımla

ekremusta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Slm.ben 2aydır siyah one kullanıyorum 1defa araç içerisinde metal üzerine düşürdüm ilk çarptığı yerde çok az boya attı ama görülmeyecek sekilde başka hiçbirşeyi yok telefonun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bıcak anahtar çekiç bile vursanız hiçbir şekilde çizilmiyor youtube'den direk videolar izleyerek içinizi ferahlatabilirsiniz

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Kolay Kolay çizilmez hatta telefonlar arasında dayanıklı olanlardan biridir

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Sony ile Htc nin şu son ONE serisinin çizilmeye karşı diğer telefonlara göre oldukça dayanıklı olduğu bir gerçek ama bazı sitelerde siyah renk olduğu için iphone 5 ve htc one [siyah renkler] renk soyulmaları var diye şikayetler okudum ama kullanmadan bilinmez :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iPhone 5 çizilmez bükülmezde diyorlar ama resmen büküldüğü kanıtlandı çiziliyorda...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende htc one siyah var üst kısımlar ve alt kısımlar kenarlıklarda soyulmalar oluyor siyah tavsiye etmem