Htc One Serisi Güncelleme

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaslar. Bi haberde Htc nin One serisine Haziran ortalarında 4.2 güncellemesi verilecegini okumustum. Teknik servise de e mail attıgımda aynısını söyeledi. Benim cihazım One x Plus. Güncelleme hakkında bilgisi olan var mı ?

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bende One X sahibi olarak sana tavsiyem şu, bahsettiğin güncelleme muhakkak gelecek, yalnız ülkemiz için Htc'nin güncellemrli geç yayınladığıda bir gerçek, zaten ben kendi adıma cihazımda herhangi bir güncellemeye gerek duymuyorum, gayet stabil ve sorunsuz kullanıyorum...

Ama Sense 5, Blinkfieed ve Zoe güncellemesinden bahsediyorsan, o güncelleme son çeyrekten önce gelmez, benim tahminim ise bu yıl sonu yada önümüzdeki yılın başı.

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Sağolasın kardeş, ama sense 5 ten önce sense 4.5 i vereceklermiş. Htc nin ülkemizde gücellemeyi geç vermesinin sebebide Türkiye pazarına tam olarak yerleşmemesidir. Zaten sense öyle bir şeyki androidle pek bir alakası yok açıkcası yani android çok değişiyo bizde o yüzden geç veriyolar bir sebebide

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Jelly Bean İlk Güncellemesinde Usb Bellek Modu İptal Oldu Arkasından Yeni bir Güncelleme Geldimi Acaba?? Usb Sorunundan Sonra ICS Yukledim Tekrardan.