Htc one s

monster557

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar türkiyeden htc one s almayı düşünüyorum işlemcisine rağmen sizce sağlıklı mı?
Birde türkiyede bu telefonu heryerde bulamıyorum bunun sebebi az üretim olmasında mı?

monster557

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
haklısında bilmiyorum one x gereksiz geldi bana

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Bütçeni söylersen tavsiyede bulunabiliriz. :)

monster557

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bütçem 1.500 civarı ama kafama çok yattı bu htc o yüzden yazdım yoksa tavsiye beklerdim :D

Reaksiyon puanı
10,315
one s ilk tanıtıldığında kafama koymuştum, mutlaka alacaktım. dört gözle beklerken o güne kadar hiçbir markanın yapmadığı, bundan sonra da yapmayacağı çok fena ve adice bir taktiğe başvurdu. güya qualcom firması yetiştirememiş -miş- de s4 işlemcisi yerine s3 işlemcisi koyacakmış!

soğudum birden, ve vazgeçtim. eğer böyle bir oyun oynamamış olsaydı one s muhtemelen one x'in en büyük rakibi olacaktı. birden soğudu millet, tıpkı benim gibi... ve artık one s ilk çıkışındaki yarattığı heyecan ile kalakaldı ortada. bir daha ne arayanı oldu ne soranı. adı bile anılmaz oldu. bunca zaman sonra ilk kez adını yine bu konuyla gördüm. ve yazma gereği hissettim. tasarımı, malzeme kalitesi, yazılımı ve donanımı ile bugüne kadar gördüğüm en ideal telefondu benim için. aslında s3 işlemcisiyle de idare edebilirdim, sorun yapmazdım ya, hayatım boyunca insanları kandıran, aldatan kişilerden nefret ettim, söyledikleri yalan midemi bulandırdı, bu yüzden soğudum ve vazgeçtim.

ama eğer bulabilirseniz çok iyi bir telefon olduğundan emin olabilirsiniz.

monster557

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bütçeni söylersen tavsiyede bulunabiliriz. :)

one s ilk tanıtıldığında kafama koymuştum, mutlaka alacaktım. dört gözle beklerken o güne kadar hiçbir markanın yapmadığı, bundan sonra da yapmayacağı çok fena ve adice bir taktiğe başvurdu. güya qualcom firması yetiştirememiş -miş- de s4 işlemcisi yerine s3 işlemcisi koyacakmış!

soğudum birden, ve vazgeçtim. eğer böyle bir oyun oynamamış olsaydı one s muhtemelen one x'in en büyük rakibi olacaktı. birden soğudu millet, tıpkı benim gibi... ve artık one s ilk çıkışındaki yarattığı heyecan ile kalakaldı ortada. bir daha ne arayanı oldu ne soranı. adı bile anılmaz oldu. bunca zaman sonra ilk kez adını yine bu konuyla gördüm. ve yazma gereği hissettim. tasarımı, malzeme kalitesi, yazılımı ve donanımı ile bugüne kadar gördüğüm en ideal telefondu benim için. aslında s3 işlemcisiyle de idare edebilirdim, sorun yapmazdım ya, hayatım boyunca insanları kandıran, aldatan kişilerden nefret ettim, söyledikleri yalan midemi bulandırdı, bu yüzden soğudum ve vazgeçtim.

ama eğer bulabilirseniz çok iyi bir telefon olduğundan emin olabilirsiniz.
çok iyi söyledin kardeşim ya bende aynı şeyleri düşündüm ama s3 işlemcili olmasına rağmen almaya karar verdim haklısın yaptıkları oyun hiç güzel değil.
yine de fiyatına göre alabileceğim en iyi telefon diye düşünüyorum malzeme kalitesi olsun arayüzü olsun..
izmirde vatanda var bir kaç yerde yine var ama yine de çoğu yerde olmamasının sebebini merak ettim sorun yaşatır mı diye

Reaksiyon puanı
10,315
çoğu yerde olmamasının sebebini merak ettim sorun yaşatır mı diye

daha evvel bir kullanıcı arkadaşın yorumunu hatırlıyorum, s3 işlemcili almış, sadece bazı oyunlarda hafif kasılma olduğunu, bunun haricinde de bir sorun yaşamadığını yazmıştı. hatırlamıyorum şimdi nerede olduğunu ama okumuştum böyle bir yorum. hatırlasaydım o konunun linkini verebilirdim size...

monster557

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
daha evvel bir kullanıcı arkadaşın yorumunu hatırlıyorum, s3 işlemcili almış, sadece bazı oyunlarda hafif kasılma olduğunu, bunun haricinde de bir sorun yaşamadığını yazmıştı. hatırlamıyorum şimdi nerede olduğunu ama okumuştum böyle bir yorum. hatırlasaydım o konunun linkini verebilirdim size...
anladım teşekkür ederim yinede bende görmüştüm birkaçtane o tip yorum s3 işlemcili olsada memnun kalıcağımı düşünüyorum çok fazla oyun performansını önemsemiyorum sadece aklıma takılan neden her yer getirmiyor bu telefonu acaba diye