HTC One S Türkiye'de Satışta

tolgacem

Profesör
Reaksiyon puanı
47
HTC One S Türkiye'de Satışta

HTC'nin 4.3 inçlik Super AMOLED ekran ile gelen One modeli One S, Türkiye'de Vodafone ile satışa sunulmaya başlandı. Türkiye'ye gelen One S ile ilgili bilgiler haberimizde.

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
içinden tam altın çıkıyor galiba bu telefonun.1699 tl 1700 olsa zaten hiç alınmaz.:)

erhandenizz

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bu para bu telefona verilmez. Kesinlikle saçmalık. Telefonun en iyi yanı olan S4 işlemcisini çıkar S3 koy Türkiye de sat. Bizde kerizdik. Ayıp lan HTC. Seni övdüğüm günlere yazık. tüüü rezil...

RealCeday

Asistan
Reaksiyon puanı
2
HTC bu anlayışla giderse daha çok kaybeder. Ben şahsen S4 işlemci ile gelse alacaktım ama şimdi vazgeçtim.

Ultrayer6

Asistan
Reaksiyon puanı
0
htc bizi saf sanıyor herhalde? işlemciyi 200mhz arttır ama s4 yerine s3 işlemci koy? Türkiye de zaten 3. dünya ülkesi ya, millet saf salak olur hemen satın alırlar. Ciddi ciddi geldiğinde alacaktım vaz geçtim.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
1700 liraya S3 işlemcili telefon alınmaz. S4 ile gelse belki tasarımı için tercih edilebilirdi. ancak bilgisiz kullanıcılar ismine ve fiyatına bakıp tercih edebilir. gerçi o tür kullanıcı da 150-200 lira verip Galaxy S3 almayı tercih edebilir, o da ayrı. :)

Reaksiyon puanı
10,315
Ciddi ciddi geldiğinde alacaktım vaz geçtim.

ben de öyle. çok hevesliydim, gitti bütün hevesim.
üstelik bir de görüntülü görüşme özelliği olmasına rağmen, htc'nin türkiyede 3g görüşmelerini desteklemediği için yapılamadığını söylemişlerdi. yalnız bunun ne derece doğru olduğunu hala kesin olarak bilemiyorum.

ve vazgeçtim almaktan.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Bu telefonu mu piyasaya sürdüler? Bunlar ciddi olamaz ya, adamlar s4lü cihazları getirtmeyecekler anlaşıldı. Ya da getirilse bile s3ten pahalı olur. Umarım s4e göre batarya amperi yüksektir.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Bu telefonu mu piyasaya sürdüler? Bunlar ciddi olamaz ya, adamlar s4lü cihazları getirtmeyecekler anlaşıldı. Ya da getirilse bile s3ten pahalı olur. Umarım s4e göre batarya amperi yüksektir.
batarya yüksek olsa bile S3 işlemci 1.7 ghze hız aşırtıldığı için daha fazla pil tüketip daha çok ısınacaktır.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
batarya yüksek olsa bile S3 işlemci 1.7 ghze hız aşırtıldığı için daha fazla pil tüketip daha çok ısınacaktır.

Bana mantıklı gelmedi ama ya işlemci o şekilde mi çalışıyor? Işlemci gerektiği kadar amperi bataryadan alıyor sonuçta, bataryada da amper daha yüksek olursa daha çok süre dayanır benim bildiğim. Mesela ben de aynı işlemciyi 1.7 ve hatta 1.9a çıkarttım ama mevcut bataryayla fazla dayanmadı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Biraz zaman geçmiş üzerinden ama bir noktayı açığa kavuşturmak istedim.
HTC'nin avukatı falan da değilim yanlış anlaşılmasın :) bazı huyları çok da gıcık olan bir kullanıcısıyım.

One S'lerde Krait S4 yerine S3 kullanımı Türkiye'ye veya diğer ülkelere özgü değil. ABD'de veya İngiltere'de de bir süredir One S'lerin tamamında S3 kullanılıyor. Bunun iki adet mantıklı açıklaması var.

1. shiftdelete'nin de haberini yaptığı üzere TSCM'nin S4 üretiminde söz verdiği rakamlara ulaşamıyor olması. Bu durumda da gayet anlaşılabilir şekilde Samsung'un flagship modeli HTC'nin bir alt modelinden daha büyük öncelik kazanıyor.
2. HTC'nin yapılan onlarca testte ortaya çıkan, One S'in oldukça yüksek sayıda kulvarda One X'den daha performanslı olması konusu. HTC bunun daha fazla yaygınlaşmasına izin vermeyerek One S'i performans olarak tamamen One X'in arkasına çekmiş oldu bu hamle ile. 200MHz'i kıvırıp bir yerimize sokabiliriz, hiç bir işe yaramaz :)

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Biraz zaman geçmiş üzerinden ama bir noktayı açığa kavuşturmak istedim.
HTC'nin avukatı falan da değilim yanlış anlaşılmasın :) bazı huylarına çok da gıcık olan bir kullanıcısıyım.

One S'lerde Krait S4 yerine S3 kullanımı Türkiye'ye veya diğer ülkelere özgü değil. ABD'de veya İngiltere'de de bir süredir One S'lerin tamamında S3 kullanılıyor. Bunun iki adet mantıklı açıklaması var.

1. shiftdelete'nin de haberini yaptığı üzere TSCM'nin S4 üretiminde söz verdiği rakamlara ulaşamıyor olması. Bu durumda da gayet anlaşılabilir şekilde Samsung'un flagship modeli HTC'nin bir alt modelinden daha büyük öncelik kazanıyor.
2. HTC'nin yapılan onlarca testte ortaya çıkan, One S'in oldukça yüksek sayıda kulvarda One X'den daha performanslı olması konusu. HTC bunun daha fazla yaygınlaşmasına izin vermeyerek One S'i performans olarak tamamen One X'in arkasına çekmiş oldu bu hamle ile. 200MHz'i kıvırıp bir yerimize sokabiliriz, hiç bir işe yaramaz :)

Bununla beraber, ben bu sayfaya neyi ararken geldim?
Şu an KVK'nın sitesinde 1,5gHz Krait olarak görünüyor One S'in CPU bilgisi. KVK'yı arayayım dedim ama tabii 18.00'de paydos ettikleri için yapamadım.
Muhtemelen yazım hatasıdır. Kısıtlı sayıda ellerinde kalan S4'lü One S'lerden buraya gelecek olan olduğunu sanmıyorum.

(Aynı mesajı anonim olarak da yazmıştım, sonra yahu üye olayım artık dedim, sanırım moderasyon kontrolü sırasında çifte mesajı farkedip diğerini silebilirsiniz. Biraz uğraştırdım kusura bakmayın. :) )