HTC one Premium Pack

anwhere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.Son zamanlarda htc one ı fazlasyıla araştırıyorum ve karşıma birçok değişik özellik çıktı ve bunlardan biride premium pack.
Bu konu hakkında bilgisi olan varmı araştırmalarıma göre premium oackle ilgili sağlıklı bir bilgiye varamadım,premium pack nedir türkiyede premium packle satılan cihaz varmı,varsa kutu içeriğinde neler var bu konuda doğru bir bilgiye sahip olan arkadaşlardan cevap bekliyorum.

Karşılaştıgım bir satıcıdan da kısa bir örnek vermek istiyorum.Sahibinden üzerinden bir satıcı buldum ve arayıp görüştüm kendisiyle satıcının dediklerine göre premium pack içerisinde beast in kulaklığı , şarj dock ünitesi , koruma kılıfı , ekran jelatini vs vs oldugunu söyledi.Bunların haricinde de telefonun fiyatı 1400TL OLUP sıfır kapalı kutu cihaz oldugunu söyledi.Bunalara ekstra olarak da kendi adımıza faturalı olacağını 2 yıl kvk garantisi oldugunu ve fatura kesimiyle birlikte garantinin başlayacağını söyledi.

Telefonun piyasası belli garantili kvk satışı belli 2000tl gibi rakamlara satılırken hem sıfır hem premium pack hemde garantili olması benim kafamı karıştırdı..Biliyoruzki piyasada dolandırıcı çok insan var ve bunların ne kadar doğru olup olmadıgını anlayamadım siz nediyorsunuz bu konu hakkında sizce böyle birşey olabilirmi yoksa satıcının anlattıgı herşey palavramı kafam çok karıştı yardımlarınızı bekliyorum

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Htc one premium paket? Hiç duymadım görmedim. One x için vardı o paket
üstelik htc one yurtdışında 1400 e belki bulunur ama . Kulaklık dahi koysa en azında 2binden asağı vermez

Su sahibinden.com linkini versende baksak

anwhere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende araştırmalarımda htc one x in premium pack oldugunu gördüm htc one için yok galiba

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
HTC One için doğru düzgün bir açıklama bulamadım. Bulduklarımın hepsi HTC One X içindi. Model/isim karışıklığı olabilir mi?

anwhere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
googla htc one premium pack yaz sahibinden le ilgi olan linki görürsün. satıcı ilanı kaldırmış galiba öyle bir ilan var görünüyor fakat tıklayınca yayında değil diyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

sanmıyorum çünkü ilanda bulunan fotoğraflar htc one a aitti ve arayıp görüştüğüm de de tekrar tekrar htc one olup olmadıgını sordum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Eğer ben şu satıcıyla bi görüşeyim söylediklerinin palavra olup olmadıgını anlarım diyen varsa özelden yollayabilirim numarasını :)

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Satıldığı hiçbir site bulamadım... Belki yanlış hatırlıyor olabilirim ama bir süre önce beats kulaklıkların artık yeni HTC telefonlarla beraber satılmayacağıyla ilgili bir şeyler okumuştum. Sahibinden.com'da satılması kafamı karıştırdı... Satan kişinin saydığı şeyleri ayrıca satın da alabilirsiniz zaten. Telefon yeni sayılır ve sıfırının (2 yıl garantili halinin) 1400'e her şeyi içinde satılabileceğini düşünmüyorum.

anwhere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen öyle bende sizinle aynı fikirdeyim ve kafamı karıştıran sorun da bu oldu benim

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kardesim sütten ağzı yanmış birisi olarak söylüyorum inanma piyasada en ucuz zaten 1700 tl falan ki yaninda onlari vermesi imkansiz o fiyata sen bosver o ilani

anwhere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
jiraiya06 sende doğru söylüyorsun kardesım mantıklı düşününce dediğin gibi o fiyatlar öyle birşey olması çok zor ama işte o kadar eksrayı duymak ve fiyatın 1400 olması insanı cezbetmıyor değil

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
One için (alt modeller değil), tam bir paket ya da ayrıca ek bir paket bile olsaydı, mutlaka alışveriş sitelerinde bolca gözükürdü.
İlan kaldırılmış zaten. Satıcıyla Yüz yüze görüşebilecekseniz, yanınıza birkaç arkadaşınızı alıp gidin konuşun :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
jiraiya06 sende doğru söylüyorsun kardesım mantıklı düşününce dediğin gibi o fiyatlar öyle birşey olması çok zor ama işte o kadar eksrayı duymak ve fiyatın 1400 olması insanı cezbetmıyor değil

Beni de cezbetmisti fiyat istersen bir ikinci el ilanlar konusundaki satilik s4 ilanina bir bak

anwhere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Saticida adanadan bende adanadanim aslinda dediginiz gibi yapabilirim :D

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
premıum pack ne abi ya :D ? içine 2 kg elma 1kg armutmu koycaklar almak isteyen ekstradan alır zaten Kulaklık olsun ıvır zıvır olsun alt tarafı 60-70 tl ucuz indiri yapıyorlar oda 2000 tl lik telefonu alacak için hiçbişey zaten

anwhere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
premıum pack ne abi ya :D ? içine 2 kg elma 1kg armutmu koycaklar almak isteyen ekstradan alır zaten Kulaklık olsun ıvır zıvır olsun alt tarafı 60-70 tl ucuz indiri yapıyorlar oda 2000 tl lik telefonu alacak için hiçbişey zaten

Kardesim senin beats kulakligin fiyati ne kadar diye haberin yok sanirim