HTC One Max Duyuruldu

endyacle

Profesör
Reaksiyon puanı
5
HTC One Max Duyuruldu

HTC'nin 5.9 inçlik dev canavarı One Max modeli resmi olarak tanıtıldı. Parmak izi okuyuculu HTC One Max'ın özelliklerini haberimizde bulabilirsiniz.

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Normalde hiç bir cihaza çöp dememişimdir ama Galaxy Note 3 var iken harbiden buna para vermek ilginç olur.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Geride kalmış. Htc sevenler için hayal kırıklığı. S800 varken s600 kullanılmış, hızı daha daha geri. Fiyatı da abartı olursa alınmaz tamamen

mdogenci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony ve HTC phablet olayını çözemediler anlaşılan. Phablet dediğin ekranı büyük, çerçevesi küçük olur.

Xperia Z Ultra 6.4, HTC One Max ise 5.9 inç gibi çok büyük bir ekrana sahipler buna rağmen çerçeveyi büyük tutuyorlar.

Parmak izi sensörünü tasarım bütünlüğünü bozan bir yere konumlandırmışlar. S600 kullanması ise daha büyük bir saçmalık.

Ve fiyatlandırma... Muhtemelen Note 3'ün üzerinde konumlandıracaklar fiyatını. Satış rakamları tam bir hayal kırıklığı olacak gibi.

KlpRnS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
6.0 inç olsa da herkesin için rahat etse...

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
NOTE 3 ile kıyaslanamaz bile bir tarafta Snapdragon 800 İşlemci ve 3 GB RAM diğer tarafta ONE serisinin ekran boyutu büyültülmüş hali. Parmak izi sensörü güzel bir göz boyama taktiği diye düşünülmüş sanırım...

Büyük bir hayalkırıklığı...

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Rakibi bana göre Note 3 değil de daha çok, Xperia Tablet Z olabilir. Snapdragon 600 koydukları için hala sinirim geçmedi.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Andreno 320 + Snapdragon 600 ile yarışamaz. :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bide şöyle iyi tarafından bakalım bunu daha ucuza maal etmişler yani ucuza satılabilir (inşallah)

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Htc amacın ne !?

Phablet sektöründe Xperia Ultra ve Note 3 e rakip olabilmek. Bunu başardı mı? Hayır. O tip bir cihaza eski bir işlemci iyi gitmez. Hem bataryayı daha çok harcar hem de Performansı düşük olacak. Tarafsız olarak bakarsak Phablet sektöründe en deneyimli firma samsung, bunu geçebilmek için kırk fırın ekmek yemeleri lazım.

MyNickname

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Htc'nin kafası ile kavga için balkondan atlayan adamın kafa aynı

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Htc amacın ne !?

Vallaha ya,katılıyorum sana.
Hakketten amacın ne Htc ? :confused1:
Bide üstüne adreno 320 ile snapdragon 600 koymuşlar.Tam bir saçmalık.
Adreno 330 ile snapdragon 800 koysalardı ne olurdu ki ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Phablet sektöründe Xperia Ultra ve Note 3 e rakip olabilmek. Bunu başardı mı? Hayır. O tip bir cihaza eski bir işlemci iyi gitmez. Hem bataryayı daha çok harcar hem de Performansı düşük olacak. Tarafsız olarak bakarsak Phablet sektöründe en deneyimli firma samsung, bunu geçebilmek için kırk fırın ekmek yemeleri lazım.

Katılıyorum.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Aynısını Sony Xperia Z de yaptı zamanında . Htc de pişman olucak bence sonradan :)

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Orası kesin ama benim sitem ettiğim konu note 3 ve ultraya rakip olmaya çalışıp s600 lü 1.7 Quad core komik bir işlemci koyması . Testlerdeki fiyasko sonuçları merakla bekliyorum .

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Dual core? S600 x4 değil mi?
Dual core=x2

Özür dilerim.Kafa biraz karışıkta.Yorumunu tekrar gözden geçirince anladım asıl ne demek istediğini.Kusura bakma.Bide bende S600 x4 diye biliyordum.Eğer x2 ise o zaman gerçekten tam bir fiyasko olur.

Reaksiyon puanı
10,315
note 3 yer bitirir bunları valla!:)
hiç şansları yok.
malzeme kalitesi ve tasarım ağırlığı ile her zaman favorim olan htc bu defa sahiden saçmalamış, yo yo intihar etmiş diyebiliriz.
note 3 gibi bela -kendileri açısından- dururken milletin bunun yüzüne bile bakmayacağından eminim.
malları ellerinden kalacaktır, bi dünya dolusu zarar edeceklerdir.
bu firmanın ceo'sunun hakkaten bir angut olduğundan şüphem kalmadı.
htc sevdiğim bir firma olmasaydı bu kadar yazmağa bile gerek görmezdim.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Bence Htc One Max rakipleri düşünüldüğünde hiçbir alınabilirliği kalmadı .
En çok tercih edilme nedeni BeatsAudio idi o da gitti.
Parmak izi sensörü iyi güzel hoşta arka tasarımı resmen katletmiş.
Kamerada hiçbir gelişme yok telefonun kalınlığı bile aynı ama sensörü bile büyütmeye zahmet etmemiş firma.
Hafızası artırılabilmesi tek artısı sanırım Htc One a göre.
Kamera zaten bir garip kullanıcıların bir kısmında pembe-mor çekiyor 2 kez güncelleme gönderdiler bazılarında hala düzelmedi. Kamera aşırı beyaz çekiyor zaten deneme fırsatı buldum bir s4 veya Xperia Z kadar asla gerçekçi renk veremiyor öbürlerininde gerçekliği tartışılırda aşırı soluk yani . Gece çekimi birazcık daha iyi o da Ultrapixel yüzünden tahminimce.
İşlemciyi bence son modaya uydurmalıydı sırf işlemcisi yüzünden ilk elenebilecek bir cihaz konumuna geldi çünkü ekran zaten büyük stabilite sorunu yaşanabilir diye endişe edicek almak isteyenler.
HTC nin arayüzünü zaten pek sevmiyorum şahsi fikrim uygulamalar kısmı falan saf android e benziyor arayüz olarak blinkfeed dışında hoş birşey yok az da widget lar. Simgeler fln çok hoş değil.
Yani bu yeni modelin pek iç açıcı satış elde edeceğini sanmıyorum. Tablet gibi kullanmak isteyen sanırım Z Ultraya yönelcek.
Biraz daha küçüğünü isteyende Note 3 e gibi gözüküyor.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260

SDNTeknoloji

Asistan
Reaksiyon puanı
1
HTC,One iyi S4'e iyi bir rakip olabilmişti,fakat One Max ile maalesef Note 3'ün yanına bile yaklaşamaz.

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Cihazı itin poposuna itelemeden önce bekleyin de fiyatı duyurulsun, ha ucuz olur mu olmaz ama yine de bir ümit işte. Beats audio yok diyenler var ama beats audio var cihazda. Sadece logosu yok. Onun dışında zaten bildiğin One parmak izi sensörlü ve hafıza kartı girişli versiyonu.

Kısacası Chou bi s.... git artık. Ne hale getirdin gül gibi firmayı.

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Neden snapdragon 600 soyluyom adamlar parmak izi okuyucu koymus zaten satar demıs dıger telefonlarda parmak izi okuyucu gibi bir + olmadıgı ıcın satması ıcın basşa bir + etken olması lazım bundakide parmak izi okuyucu...

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Neden snapdragon 600 soyluyom adamlar parmak izi okuyucu koymus zaten satar demıs dıger telefonlarda parmak izi okuyucu gibi bir + olmadıgı ıcın satması ıcın basşa bir + etken olması lazım bundakide parmak izi okuyucu...
Ne yani sırf parmak izi okuyucu var diye mi alınır ? Ayrıca o parmak izi okuyucu tasarımı batırmış . Arka taraf pert.

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ne yani sırf parmak izi okuyucu var diye mi alınır ? Ayrıca o parmak izi okuyucu tasarımı batırmış . Arka taraf pert.

Ben sadece telefonun + yanı hızı degıl parmak izi okuyucusu dedım.Onun icin alanlar tasarıma bakarmı sence ayrıca hıcte oyle kotu durmuyo...