HTC One Mahkeme.

Kalpsesi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar Abilerim Kardeşlerim Derdim Çok Büyük 17 . 01 . 2014 Tarihinde HTC One 32 Gb Siyah Cep Telefonu Aldım İstanbul Bilişimden. Telefonu Aldıktan 6 - 8 Aralığında İthatlatçı Olduğunu Fark Ettim Türkiye Cihazları Güncelleme Aldığı Gün Yani Ben Alamamıştım O Güncellemeyi. Satın Alırken Üzerine Basa Basa Dist. Olsun Dedim Fakat Onlar İthalatçı Vermişler . Gittim Dedim Böyle Böyle Ben Dist. İstedim Siz İthalatçı Firma Verdiniz Biz Değiştiremeyiz Felan Filan Dediler Kaskoda Yaptırdım. Bugün Tekrardan Konuşmaya Gittim Size Sormuşlardır Dist. Olsunmu Diye Hayır Demişsinizdir Dedi Beni Yalancı Çıkarmaya Baktılar Ve Değişim Veya İade Yapılmayacaktır Diye Rest Çektiler Bende Tüketici Hakları Mahkemesine Verince Mecbur Değiştiriceksiniz Dedim Oda Git Ver Değiştirebilitiyorlarmıymış Dedi Sizce Napayım Vereyimmi Mahkemeye Bu Adamın Adınıda Aldım Cihazı HTC'ye Sorgulattığımda Arabistan Cihazı Olduğu Ortaya Çıktı Ve Kabullenmiyorlar. İlk Tüketici Mahkemesine Verip Sonrada Tazminat davası Açmayı Düşünüyorum Başka Bir Yöntemle Nasıl Değiştirebilirim Cihaz Kutuda Ve Kullanmıyorum Değiştirene Kadar Tüketici Hakları Mahkemesine Versem Kaç Ay'da Sonuçlanır Lütfen Yardım Edin Allah Rızası İçin .

Yardım Eden Abilerim Kardeşlerime Allah Utandırmasın Şimdiden .

Allah Belanı Versin İstanbul Bilişim Seninle Mahkemede görüşücez Milleti dolandırmayı Sorucam Onlara.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Direk aç. Bir saniye düşünme. Kendilerini dokunulmaz sanıyorlar. Seve seve hakkını alır tüketici mahkemesi. Kararı aldıktan sonra da sen artistliğini yaparsın o adama :laugh:

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
paralel ürünle dist. ürünü arasında 40tl fark var oradan uyanmadın mı? hadi uyanmadın sana bu telefonu hangi eleman sattı direk ona neden gitmedin direk? hadi bunları geçtim alınca neden seri no veya imeiden htc türkiyeyi arayıp sorgulatmadın?

tüketici mahkemesi her zaman satıcı lehine karar veriyor hem sürec olarak hemde masraf olarak bir htc one daha bırakırsın bildiğim kadarıyla en son 400tl civarındaydı dosya açmak. avukat masraflarıda var yani bir htc one parası daha bırakırsın hakem heyeti ücretsizdr ancak bunu kanıtlaman lazım dist ürünü parası ödeyip (1705tl) sana paralel ith. ürünü verdilerse(1665tl) belki kazanırsın ama öteki türlü çok zor. hem 1665tl paralel ith. ürünü parası ödeyip ben dist. ürünü istedim bana vermediler diyosan sittin sene kazanmazsın o işi bir bardak su iç.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
paralel ürünle dist. ürünü arasında 40tl fark var oradan uyanmadın mı? hadi uyanmadın sana bu telefonu hangi eleman sattı direk ona neden gitmedin direk? hadi bunları geçtim alınca neden seri no veya imeiden htc türkiyeyi arayıp sorgulatmadın?

tüketici mahkemesi her zaman satıcı lehine karar veriyor hem sürec olarak hemde masraf olarak bir htc one daha bırakırsın bildiğim kadarıyla en son 400tl civarındaydı dosya açmak. avukat masraflarıda var yani bir htc one parası daha bırakırsın hakem heyeti ücretsizdr ancak bunu kanıtlaman lazım dist ürünü parası ödeyip (1705tl) sana paralel ith. ürünü verdilerse(1665tl) belki kazanırsın ama öteki türlü çok zor. hem 1665tl paralel ith. ürünü parası ödeyip ben dist. ürünü istedim bana vermediler diyosan sittin sene kazanmazsın o işi bir bardak su iç.

İstanbul bilişimde mi çalışıyorsun ?

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Açmanı öneririm.Sonuçları buradan yazarak haberdar edersen memnun oluruz :)

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
İstanbul bilişimde mi çalışıyorsun ?

forumun hangi konusunu açsan bu basit şeyler yazıyor kardeş. alınca kutuyu açmadan seri no veya imei den dist. garantili mi diye arayıp sorgulatın diye. üstelik birde arada fiyat farkı var. öderken görmedi mi bunun fiyatı neden parelel fiyatı diye?? bunların hepsini kaçırıp sonra burada konu açıp güncelleme gelmedi öyle fark ettim demek bana samimi gelmiyor konuyu açan kişi bellki liseli güncelleme gelmeyince sinirlenmiş değiştiriyim diye gitmiş olmamış şimdi böyle bir olaya başvurmuş.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Tüketici mahkemesi her zaman tüketici lehine karar verir de, kanunlar doğrultusunda.
Burada satın aldığın sırada "ben distribütör istedim" söylemini ispat etme şansın yok malesef. Mahkemeye verirsen de sonuç alacağını zannetmiyorum.

Kalpsesi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler Haklısınız Tamamda O Gün İki Adet alındı Teki Dist Teki İthal Ona güvenip Kullandık şimdi farkına vardım diyorum ya size ilk 7 günde farkettim 3 güne kadar gelicek diyip oyaladılar . 7 gün içinde itiraz etme hakkıımı yediler binevi. ayrıyetten dist ücreti ödendi. birde nereye gidersen git değiştirmeyiz dedi o adama inat dava açıcam yarın onlarda para varsa bizdede var istediğim zaman çağlayan şubeyi kaldırıcak gücümüz var allaha şükür bizde işlettik böyle seyler

Gs_Li

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar Abilerim Kardeşlerim Derdim Çok Büyük 17 . 01 . 2014 Tarihinde HTC One 32 Gb Siyah Cep Telefonu Aldım İstanbul Bilişimden. Telefonu Aldıktan 6 - 8 Aralığında İthatlatçı Olduğunu Fark Ettim Türkiye Cihazları Güncelleme Aldığı Gün Yani Ben Alamamıştım O Güncellemeyi. Satın Alırken Üzerine Basa Basa Dist. Olsun Dedim Fakat Onlar İthalatçı Vermişler . Gittim Dedim Böyle Böyle Ben Dist. İstedim Siz İthalatçı Firma Verdiniz Biz Değiştiremeyiz Felan Filan Dediler Kaskoda Yaptırdım. Bugün Tekrardan Konuşmaya Gittim Size Sormuşlardır Dist. Olsunmu Diye Hayır Demişsinizdir Dedi Beni Yalancı Çıkarmaya Baktılar Ve Değişim Veya İade Yapılmayacaktır Diye Rest Çektiler Bende Tüketici Hakları Mahkemesine Verince Mecbur Değiştiriceksiniz Dedim Oda Git Ver Değiştirebilitiyorlarmıymış Dedi Sizce Napayım Vereyimmi Mahkemeye Bu Adamın Adınıda Aldım Cihazı HTC'ye Sorgulattığımda Arabistan Cihazı Olduğu Ortaya Çıktı Ve Kabullenmiyorlar. İlk Tüketici Mahkemesine Verip Sonrada Tazminat davası Açmayı Düşünüyorum Başka Bir Yöntemle Nasıl Değiştirebilirim Cihaz Kutuda Ve Kullanmıyorum Değiştirene Kadar Tüketici Hakları Mahkemesine Versem Kaç Ay'da Sonuçlanır Lütfen Yardım Edin Allah Rızası İçin .

Allah Belanı Versin İstanbul Bilişim Seninle Mahkemede görüşücez Milleti dolandırmayı Sorucam Onlara.
kesin kazanırsın kardeşim aç davayı sana ne hakla arabistan kayıtlı bir telefon verebilirlerki mahkemeni aç faturan duruyorsa hepsini götür delil olarak kesin kesin kazanırsın . ve en fazla 2 ayda sonuclanır tahminimce ama daha kısa sürede de olabilir.

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kardes kanıtın yoksa distribütör istedim ama ithalat verdiler dersin adamlar da sana Hayır ithalat istedin diyebilir ama fiyat olarak distribütör parası verdiysen faturada varsa aç davayı. Bütçen de yeterliyse sırf bu adamlara inat aç

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11

Aç davayı kardeşim. İstanbul bilişimden birşey alman hata.

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Teknosa kazık derdim bende onda böyle şeyler yok o yüzden pahali sanırım :D

vfor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence artistik yapan o elemana dal ben öyle yapmıştım

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708

Hemen ac bekleme artislik yapıyorlar tüketici mahkeme si onları öttürür

Kalpsesi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Davayı Açmış Bulunmaktayım . Gelişmeleri Buradan sizlere aktaracağım inşallah güzel sonuçlar elde edebilirim dualarınız benımle olsun