Merhabalar Abilerim Kardeşlerim Derdim Çok Büyük 17 . 01 . 2014 Tarihinde HTC One 32 Gb Siyah Cep Telefonu Aldım İstanbul Bilişimden. Telefonu Aldıktan 6 - 8 Aralığında İthatlatçı Olduğunu Fark Ettim Türkiye Cihazları Güncelleme Aldığı Gün Yani Ben Alamamıştım O Güncellemeyi. Satın Alırken Üzerine Basa Basa Dist. Olsun Dedim Fakat Onlar İthalatçı Vermişler . Gittim Dedim Böyle Böyle Ben Dist. İstedim Siz İthalatçı Firma Verdiniz Biz Değiştiremeyiz Felan Filan Dediler Kaskoda Yaptırdım. Bugün Tekrardan Konuşmaya Gittim Size Sormuşlardır Dist. Olsunmu Diye Hayır Demişsinizdir Dedi Beni Yalancı Çıkarmaya Baktılar Ve Değişim Veya İade Yapılmayacaktır Diye Rest Çektiler Bende Tüketici Hakları Mahkemesine Verince Mecbur Değiştiriceksiniz Dedim Oda Git Ver Değiştirebilitiyorlarmıymış Dedi Sizce Napayım Vereyimmi Mahkemeye Bu Adamın Adınıda Aldım Cihazı HTC'ye Sorgulattığımda Arabistan Cihazı Olduğu Ortaya Çıktı Ve Kabullenmiyorlar. İlk Tüketici Mahkemesine Verip Sonrada Tazminat davası Açmayı Düşünüyorum Başka Bir Yöntemle Nasıl Değiştirebilirim Cihaz Kutuda Ve Kullanmıyorum Değiştirene Kadar Tüketici Hakları Mahkemesine Versem Kaç Ay'da Sonuçlanır Lütfen Yardım Edin Allah Rızası İçin .
Yardım Eden Abilerim Kardeşlerime Allah Utandırmasın Şimdiden .
Allah Belanı Versin İstanbul Bilişim Seninle Mahkemede görüşücez Milleti dolandırmayı Sorucam Onlara.
Yardım Eden Abilerim Kardeşlerime Allah Utandırmasın Şimdiden .
Allah Belanı Versin İstanbul Bilişim Seninle Mahkemede görüşücez Milleti dolandırmayı Sorucam Onlara.