HTC one m9 Yurdusev simlock??

samed2106

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi akşamlar... yurtdışından hediye bir htc one m9 geldi ama anlaşmalı alındığı içim simlock lu geldi çok araştırdım ama bi sonuca varmadan size sorayım dedim arkadaşlar belki bileniniz vardır benim bunu factory unlock yaptırma gibi bir şansım var mı? V
arsa nasıl? İlla rootlamak yada imi çaktırmak zorunda mıyım ?başka seçenekler mevcut mu ?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Her simlock olan telefon kırılmıyor. Mesela vodafone simlock ise vodafone hattını kullanabiliyorsun sadece, unlock olsaydı istediğini kullanırdın.

Şansını dene kırdırabilirsen kırdırt fakat kırdırma işlemi root vs ile yapılıyorsa önermiyorum, garanti vs gidicektir.

Yurt dışından geldiği için burada garantisi olmayabilir (eğer garantisi yoksa) kırdır.

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yurtdışında hangi anlaşmalı firma ile kontrattan alındıysa iletişime geçmeyi dene bi aralar at&t ile iletişime elan gecince unlock yapıyorlardı diye hatırlıyorum.

samed2106

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yurtdışında hangi anlaşmalı firma ile kontrattan alındıysa iletişime geçmeyi dene bi aralar at&t ile iletişime elan gecince unlock yapıyorlardı diye hatırlıyorum.
Evet bende oyle biliyorum ama yurtdışından opening kadarıyla at&t iPhone larda o secenek kaldırmış. Kontrat süresi bitmeden simdilik kaldırıyor. .. iphone için bunu yapan htc m9 için neden yapmasın diye düşündüm... ama turkcell bayiilerinden birine gidip soruyorum 100 tl karşılığında yapıyolar diyo başka bitanem olmuyo diyo valla anlamadım herkes bilgisiz bu konuda tam bilgili birine daha ulaşamadım... en sonunda TİB e gidicem galiba

samed2106

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir sorum daha var factory unlocked lar amerikada 600 $ a satılıyor Turkiyede 2700 tl oradan alınanlar da uh oh protection garantisi veriyorlar alacak olsam bile oradan almam daha mantıklı gibi duruyor dimi?