HTC One M9 Tasarımı Nasıl Olacak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Bu şekilde çıkarsa çok şık. M8'i tasarım olarak hiç beğenmemiştim.

umido

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tasarım olarak çok begendim fiyatıda tahminimce 2499dan çıkar piyasaya. Fiyatına göre bir kulaklık koyarlar umarım içine :)

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hoparlör ızgaraları z2den mi arak yoksa bana mı öyle geldi olmadı HaTiCe :dirol:

HolyPuppet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hoparlör ızgaraları z2den mi arak yoksa bana mı öyle geldi olmadı HaTiCe :dirol:

Araklamakla ne alakası var? Telefon hoparlör ızgarası kaç şekilde olabilir? Öyleyse en başa dön Z2 de stereo hoparlör kullanılması direkt Htc den arak.

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Araklamakla ne alakası var? Telefon hoparlör ızgarası kaç şekilde olabilir? Öyleyse en başa dön Z2 de stereo hoparlör kullanılması direkt Htc den arak.
Tasarımla donanım farklı şeyler stereo hoparlöre gelecek olursak o walkman telefonlarda yıllar önce vardı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Eğer tasarımı görsellerdeki gibiyse mükemmel olmuş. Tahminimce 2699 tl olarak çıkıcak

HolyPuppet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tasarımla donanım farklı şeyler stereo hoparlöre gelecek olursak o walkman telefonlarda yıllar önce vardı

Alakasız bir durum. Alt ve üste koyma durumu Htc'de oldu. Farklı yerlere gidecek olursak en başa IBM'e kadar dönülür. Fanboyluğun bu kadarını da sende gördüm. :)

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Alakasız bir durum. Alt ve üste koyma durumu Htc'de oldu. Farklı yerlere gidecek olursak en başa IBM'e kadar dönülür. Fanboyluğun bu kadarını da sende gördüm. :)
Bence bunu yapan sensin Samsung nasıl hoparlör ızgarasında sızan görsellerde Apple a veya bi başkasına benzediğinde bu söyleniyorsa bunda da aynı konu fanboyluğuna vurduran sizsiniz olayı bişeyin donanımı ile tasarımı arasında fark vardır
Tasarımı benzerse tabiki bu eleştiri yapılacaktır tabi bu görüntülerle geleceğide kesin değil

HolyPuppet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Z serisi komple Ip4'ten alınma zaten :) Arka ve ön cam. O yüzden Sony'yi hala bir şeymiş gibi göstermek için kasmayın. ;) 2300 lira verip bomboş hiç bir jesti olmayan arayüzü savunanları da anlamak güç.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bence bunu yapan sensin Samsung nasıl hoparlör ızgarasında sızan görsellerde Apple a veya bi başkasına benzediğinde bu söyleniyorsa bunda da aynı konu fanboyluğuna vurduran sizsiniz olayı bişeyin donanımı ile tasarımı arasında fark vardır
Tasarımı benzerse tabiki bu eleştiri yapılacaktır tabi bu görüntülerle geleceğide kesin değil

Z serisi komple Ip4'ten alınma zaten :) Arka ve ön cam. O yüzden Sony'yi hala bir şeymiş gibi göstermek için kasmayın. ;) 2300 lira verip bomboş hiç bir jesti olmayan arayüzü savunanları da anlamak güç.

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2

q4EYYq.jpg

Görsel bir şeyler anımsatıyor ama hangi cihaza benziyor tam hatırlayamadım aa evet iphone bu !
Patentli bi walkman tasarımının kopyası :lol:
Hiç bi jesti olmayan arayüzmüş Htc nin stabil yapıcam diye simsiyah nostaljik , bayık arayüzünden kat kat daha güzel ve bir o kadar da stabil xperia arayüzü
Sağda solda walkman apksı arayanlar burda gelmiş timescape e laf atıyor :lol:

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=437400]TheFame[/MENTION] [MENTION=439142]HolyPuppet[/MENTION] Konuyu saptırmayın ve tartışmaları farklı boyuta taşımadan önce burda sonlandıralım lütfen!

Telefona yorumum olumlu, eğer böyle gelirse 5s'i satıp ya 6+ yada m9 almayı düşünüyorum...