Htc one m9 kamera tartişmasi

samed2106

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bundan once lg samsung ve sony kullanmis biri olarak htcnin kamerasiyla alakali goruslerimi bilgilendirme amacli bu konuyu actim. Umarim kafanizdaki sorulari giderebilirim. Oncelikle kamera karsilastirmalari internette bolca mevcut . Ben burada m9 da yasadigim butun kamera deneyimlerini anlatacagim.

M9 dedigimizde insanlarin aklina gelen ilk sey hayal kirikligi :( maalesef farkli acilardan bolca elestiriye maruz kalan bir telefon oldu. Bu elestrilerin en buyugunu kamerasina yoneltmek hic de yanlis olmaz. M8 e nazaran ust modelde kamera nasil dusurulur htc bunun dersini vermis gibi duruyo. Oncelikle gunduz cekimlerinde performans ekaikligi hissetmiyorsunuz. 20 megapikselin tadina varabiliyorsunuz. Ama gunes battiginda elinizdeki telefonun kamerasi sadece karanligi aydinlatmaniza yariyor. Kamera goruntu gecislerinde donuklasiyor renkler zıvanadan cikiyor vga kamera deneyimi yasiyosunuz. Anlamadigim on kamera ultrapiksel olmasina ragmen m8 de bile donan bir goruntu gormedim bunlar alt modelde daha iyi calisan kamerayi bile bozmuslar. Guncellemelerle bunu duzeltmeye calisiyorlar. Insallah basarili olabilirler. Guncellemelerle alakali da son kamera guncellemesi m8 lerde bazi fonksiyonlarin kaybina yol acmis acil ara guncelleme vermezlerse toplu bilet alip htc onunde eylem yapmaya gidicez haberleri olsun.

Siz de htc ile ilgili deneyimlerinizi paylasarak arkadaslarimizin bilgilenmesine yardimci olabilirsiniz. Saygilar...