HTC One M9 Alınır mı? Kullananlar?

M8 mi M9 mu

• M9

• M8

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Arkadaşlar yazın bir telefon almak istiyorum. Şu an kullandığım telefon s3 ve tahmin edersiniz ki kanser olmak üzereyim. M7 den beri htcnin tasarımını beğeniyorum ve ses kalitesi de benim için çok önemli. Metal kasa da ayrı bir şık olduğundan M9 almayı düşünüyorum fakat ısınma problemi hala var mı onu merak ediyorum. S3te kasmalar donmaları çok fazla yaşadım ve artık almak istediğim cihazın sorunsuz olmasını istiyorum. İkisi arasında bir kıyaslama yapacak olursak hangisini alırdınız ve M9 alınır mı gerçekten? M8 vs M9

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Ben 2 sene önce m8 aldım çıktığı yaz hala kullanıyorum hala tık yok hızlı stabil yavaşlama yok 1-2 sene garanti gider ki bu toplamda 3-4 sene eder ebaşka telefon olsa 2 sene anca dayanır fakat şuan için ne m8 ne m9 almanızı önermem pişman olmazsınız ama değmez biraz bekleyin ve m10 alın iyiki almışım diceksiniz

berkaras76

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim aldı m9 ben tasarımını hiç beğenmedim aşırı ısınma oluyor ben iPhone 6s kullanıyorum , onu alıp kullanınca o kasmaları geçişleri hissediyorum akıcı telefon istiyorsan sz daha paraya kıyıp iPhone yada note 5 almalısın

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Kardeşim aldı m9 ben tasarımını hiç beğenmedim aşırı ısınma oluyor ben iPhone 6s kullanıyorum , onu alıp kullanınca o kasmaları geçişleri hissediyorum akıcı telefon istiyorsan sz daha paraya kıyıp iPhone yada note 5 almalısın

Isınma sorunu yok telefonda kasası metal olduğu için çabuk ısınıyor çabuk soğuyor ki bu kötü bir şey değil sadece istek biçimi.Yani telefon hakkında bilginiz olmadan direk kötülemeyin note 5 çok mu iyi m9 dan kaç sene ömrü var

berkaras76

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Isınma sorunu yok telefonda kasası metal olduğu için çabuk ısınıyor çabuk soğuyor ki bu kötü bir şey değil sadece istek biçimi.Yani telefon hakkında bilginiz olmadan direk kötülemeyin note 5 çok mu iyi m9 dan kaç sene ömrü var
Ben gördüğümü söyledim eline cıplak şekilde aldığında çok belli oluyor metal kasadan dediğin gibi , stabil arayüzü var haklısın Samsunga göre ve arke kamerası da pek iyi değil .

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Ben gördüğümü söyledim eline cıplak şekilde aldığında çok belli oluyor metal kasadan dediğin gibi , stabil arayüzü var haklısın Samsunga göre ve arke kamerası da pek iyi değil .

Yapma be kardeşim şunu yapma işte htcnin arka kamerasıda ön kamerasıda çok iyidir ki bunu tek ben söymeiyorum benim telefonumla resim çekilmek istiyorlar güzel çektiği için ki bide m8 kullanıyorum yani düşün 2 sene oldu hala stabil arayüzü var ki 1 sene daha garanti gider ondan sonrada ihtiyaç doğrulsuunda kullanırsın

berkaras76

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yapma be kardeşim şunu yapma işte htcnin arka kamerasıda ön kamerasıda çok iyidir ki bunu tek ben söymeiyorum benim telefonumla resim çekilmek istiyorlar güzel çektiği için ki bide m8 kullanıyorum yani düşün 2 sene oldu hala stabil arayüzü var ki 1 sene daha garanti gider ondan sonrada ihtiyaç doğrulsuunda kullanırsın
M8 demiyorum bence m9 arka kamerası pek iyi gelmedi ama ön kamera gayet başarılı., htc arayüzü iyi ama dediğim gibi bir iOS stabilitesi geçişlerde yok ben yavaş demiyorum :) neyse arkadaş iyi bir baksında kendi kararına kalmış bişey

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
M8 demiyorum bence m9 arka kamerası pek iyi gelmedi ama ön kamera gayet başarılı., htc arayüzü iyi ama dediğim gibi bir iOS stabilitesi geçişlerde yok ben yavaş demiyorum :) neyse arkadaş iyi bir baksında kendi kararına kalmış bişey

iphone en kaliteli telefon lafım yok ama bir android olarak bana göre en iyi telefonu htc yapıyor hepsini kullandım iphone her türlü ihtiyacı karşılar iphone kullanmamamın tek sebebi şarj sorunudur şu anda güncel telefonlarda batarya karşılaştırmasında m10 1. sıradadır test de mevcuttur

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
HTC 10 un tasarımını hiç beğenmedim.M serisinin telefonlarının arkası harika olurdu. Bence M8 ve M9 çok şık tasarımlar ama HTC 10 un önü çok kötü geliyor bana arkası ise fena değil. Ayrıca biraz değil o fiyat bandına inmesi için epey beklemem gerekir.

Şimdi ben M8 alırsam en az 3 yıl götürür mü beni ve 50-60 uygulama yüklerim kasmaz umarım. Değil mi?

Ayrıca batarya performansı hakkında ne dersiniz M8 için?

berkaras76

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
iphone en kaliteli telefon lafım yok ama bir android olarak bana göre en iyi telefonu htc yapıyor hepsini kullandım iphone her türlü ihtiyacı karşılar iphone kullanmamamın tek sebebi şarj sorunudur şu anda güncel telefonlarda batarya karşılaştırmasında m10 1. sıradadır test de mevcuttur
10a244c98657a336d4f75eac72ac3527.jpg
bence şarj konusunda gayet yeterli , 8 saat ekran süresi full internet whatsap telefon instagram vs :)

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
@berkaras76 Kişiye göre değişir bende wp instangram facebook çok kullanıyorum ve coc oyununa fazla giriyorum m8 bana tam olarak yetmiyor şuan 8 saat olmuş durumda ve %40 şarj var hala ama htc 10 çok iyi

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
@NuclearSunrise m8 şuan seni 3 sene daha götürürmü bilmem ama bence şuan parana almaya değmez bence 1 sene garanti götürür hatta bana göre 2 senede götürür rahat ama bence bir süre daha bekle htc 10 almaya bak

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
@Bepob şöyle söyleyeyim :D Telefon s3. chromedan bir şey aratmaya kalksam en az 1 dakikamı alıyor. Sürekli kasıyor donuyor oyunlardan atıyor. Şarj girişi bozuk. Kulaklık girişi bozuk. Arka kapak kırık. Bataryasını ve adaptörünü 2 kez değiştim. Şu an bu telefon bana ölüm gibi. :D

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
@Bepob şöyle söyleyeyim :D Telefon s3. chromedan bir şey aratmaya kalksam en az 1 dakikamı alıyor. Sürekli kasıyor donuyor oyunlardan atıyor. Şarj girişi bozuk. Kulaklık girişi bozuk. Arka kapak kırık. Bataryasını ve adaptörünü 2 kez değiştim. Şu an bu telefon bana ölüm gibi. :D

Kardeş sana diyeceğimi dedim 2 sene önce çıkmış telefonu şuan almanı önermem çünkü her sene çeşit çeşit telefonlar çıkıyor samsung alma yeterli

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302

Kardeş sana diyeceğimi dedim 2 sene önce çıkmış telefonu şuan almanı önermem çünkü her sene çeşit çeşit telefonlar çıkıyor samsung alma yeterli

Tarayıcı666

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Arkadaşlar haklı bence de.2 sene öncesinin telefonunu almak mantıklı görünmüyor(Bu Android-in iPhone-u HTC olsa bile).
Yine de seçim yine senin elbette.
M9-->Müthiş tasarım(Bence en iyisi),en az 3 sene götürür,belki de 4.Sense başkadır kasmaz bence.

Amma yine de 10 diyen arkadaşlar bence haklı.Aranan kan 10-la bulundu.

HTC 10--->Çok daha iyi batarya ömrü,çok daha iyi kamera,fazla ısınma problemi olmaksızın kullanım ve ..piyasanın en kullanışlı parmakizi sensörü.

P.s.Param olsa dakka durmam iPhone,Samsung dinlemem HTC 10 alırım :D

clonpear

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Arkadaşlar yazın bir telefon almak istiyorum. Şu an kullandığım telefon s3 ve tahmin edersiniz ki kanser olmak üzereyim. M7 den beri htcnin tasarımını beğeniyorum ve ses kalitesi de benim için çok önemli. Metal kasa da ayrı bir şık olduğundan M9 almayı düşünüyorum fakat ısınma problemi hala var mı onu merak ediyorum. S3te kasmalar donmaları çok fazla yaşadım ve artık almak istediğim cihazın sorunsuz olmasını istiyorum. İkisi arasında bir kıyaslama yapacak olursak hangisini alırdınız ve M9 alınır mı gerçekten? M8 vs M9
eğerki daha önce almış olsaydınız m8 falan derdim ama şu an yeni telefon alacaksanız bunlara yönelmeyin lütfen.

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Eski versiyon S810 ve kötü bir arka kamerası var. HTC dışında başka cihazlara yönelmeye çalışın, aynı fiyat civarına Z5 var.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
m9 mu m8 mi derseniz 9 derim ama imkan zorlayıp m 10 alınıp daha da mutlu olabilirsiniz

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
İlla ikisinden birini alacaksan m8 alınır m9 alma

Doğanay DILMAC

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Htc telefondur. Her zaman Android telefonların en iyisi olmuştur. IOS kısıtlar Android kısıtlamaz ama kasar. Htc 610 alıp HTC kötü telefon demeye gerek yok. Ama karar sizin HTC m9 yerine 10 alırsanız karlisiniz.

küheylanTR

Doçent
Reaksiyon puanı
1,067
Ne kadar yazılımsal yapılsa da hala işlemcisinin ısınma sıkıntısı sırtlanan bir model M9.Bence hala alınır sıkıntı yok.Alım satım yapılmayacaksa 2-3 yıl kullanayım ama bu süre zarfında çıkacak yeni uygulamaları da desteklesin,rahatça açsın kafasında iseniz alınır.Ama M8,M9'a göre şuan daha alınabilir bir telefon değil.

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Beyler siz sıkıntılı mısınız 5.5 ay önce s7 edge aldım hortlatmayın konuyu [emoji23]