HTC One M8s Resmen Tanıtıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
HTC One M8s Resmen Tanıtıldı

HTC, yeni tepe modeli One M9 modelini piyasaya sürdükten sonra bir yıl önceki üst seviye modeli One M8'i de güncelledi. One M8s adındaki yeni model, özellikleriyle dikkat çekiyor.

HTC One M8s'i nasıl buldunuz? HTC One M8 mi yoksa yenilenmiş One M8s'i mi tercih edersiniz?

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Grafik işlemcisi ve duo kamera dışında e8 e ya da desire eye a bi üstünlüğünü göremiyorum ben. M8 M9 ile aynı tasarım olacak denmişte plastik kasası haricinde e8 de neredeyse aynı. Bu cihazla ilgili her şeyi fiyatı belirleyecek bence. snapdragon 615 falan kullanmışlar neden anlamadım :D

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
HTC muhtemelen bu cihaz ile Mini serisini sonlandıracaktır. O nedenle böyle bir hamle yapmıştır.Fiyat olarak Desire Eye veya E8 den ucuz olmasını bekliyorum. Belki de bu beklentim sadece hayal :mrgreen: Umarım istediğim gibi olur.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bence adı daha farklı olmalıydı ya da daha küçük ekranlı yapıp tasarımı M9'a ile aynı yapıp HTC One M9 mini denilebilirdi.

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
560 dolar bu donanıma fazla :dirol:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bugün m8 ya da m8s Arasında tercih yapacak olsak hangi cihazı almak mantıklı?
HTC nin yeni tlf larına iki yıl Güncelleme desteği verdiğinden ötürü yeni olan m8s daha mı mantıklı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
En iyi telefonları fiyat da göz önünde bulundurarak sıralarsanız seviniriz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
M8 de Gorilla Glass 3 kullanıldığını ve M9'da da Gorilla Glass 4 kullanıldığını biliyorum. Fakat M8S'de kullanılan ekran koruma teknolojisi ile ilgili net bilgim yok. Bilgisi olan var mı?