HTC one m8

furkanyılmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar şuan htc one m8 alınır mı? htc kullanan arkadaşlar sense arayüzünden memnun musunuz 2 sene sonr a sapıtmayacak tel lazım bana note 2 kullanıyorum touch wiz den nefret ettim

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
M8 alınırmı bu sana kalmış ama sense arayüzü androidin en iyisi bende m9 ve note 5 var. Sense tek geçer.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Htc nin sense arayuzuz android camiasinda stabilite acisindan iyi yorunlar almistir. ben donanimsal olarak muadil rakiplerinden pahali olmasi ve kamera olarak segmentindeki cihazlardan geri kaldigi icin m8 kullanmadim. Ama inceleme firsatim oldu. Kasa olarak gercekten premium bir urun. Stabil calisir. Saglamdir. Uzun sure kullanilabilir. Fakat dedigim gibi ozellik segmentindeki cihazlarin icinde biraz pahalidir. ayrica stabil bir arayuz ve kasa olarak premium bir his istiyorsaniz sony xperia z2 z3 ude dusunebilirsiniz. en azindan kamera olarak m8 den bir tık daha iyi. ayrica guncelleme konusunda ve pil konusunda sony nin cok basarili oldugunu dusunursek mantikli olabilir. Ama dedigim gibi kamera onemli degil diyorsaniz htc m8 saglam stabil bir urun.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Seni hiç bir şekilde pişman etmeyecek en azından 1 sene daha güncelleme alacak htcnin m7 ile beraber en güzel modeli.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
1.5 sene oldu m8 alalı hala stabil kamerasıda kötü değil öyle aldırma hele ki ön kamerası çok iyi diyebilirim.

KURTUON1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HTC öne m8 çok başarılı bir ürün.10 yıldır HTC modellerini kullanan biri olarak.smart telefon piyasasında bence dünyanın en iyisi.HTC sadece akıllı cihaz üreten bir marka.Bu yönüyle Apple da HTC 'yi örnek almıştır.Bana göre dünyada bu işi bilen iki firma var.HTC ve Apple .Şimdi üçüncü olarak Huawi .Bu üç marka dünyada akıllı telefon pazarını force edeceklerdir.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
HTC öne m8 çok başarılı bir ürün.10 yıldır HTC modellerini kullanan biri olarak.smart telefon piyasasında bence dünyanın en iyisi.HTC sadece akıllı cihaz üreten bir marka.Bu yönüyle Apple da HTC 'yi örnek almıştır.Bana göre dünyada bu işi bilen iki firma var.HTC ve Apple .Şimdi üçüncü olarak Huawi .Bu üç marka dünyada akıllı telefon pazarını force edeceklerdir.

Doğru söze ne denirki bundan önce aile olarak hep samsung kullanıyorduk sırf marka yüzünden ama 1.5 sene önce bir anda htc m8 i aldım beğenerek hala kullanıyorum çok güzel kasası görünüşü sense arayüzü stabilirliği tek m9 u beğenmemiştim o kadar

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Bu açıklamaya eklenecek ve ayrıntılı şekilde anlatılacak çok konu var. HTC ile m9 la tanıştım. Bu Android ile de ilk tanışmamdı. Yıllarca Nokia kullanmış biri olarak beni fazlasıyla şaşırttı HTC. Ki m9 modeli o kadar beğenilmedi ve eleştirildi. Şu an note 5 kullanıyorum ve Samsung telefon olarak ilk ürünüm. Kamerası gayet güzel ancak kullanım, ses, arayüz ve premium ürün Özellikleri konusunda bir HTC değil. HTC kullanan ve sadece kullanmayıp anlayan birisi bu işte en iyi ürünü htc'nin ortaya çıkardığını farkedecektir. Ama ne yazık ki kullanıcılar işin teknik ve donanım kısmıyla pek alakalı değiller.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Bu açıklamaya eklenecek ve ayrıntılı şekilde anlatılacak çok konu var. HTC ile m9 la tanıştım. Bu Android ile de ilk tanışmamdı. Yıllarca Nokia kullanmış biri olarak beni fazlasıyla şaşırttı HTC. Ki m9 modeli o kadar beğenilmedi ve eleştirildi. Şu an note 5 kullanıyorum ve Samsung telefon olarak ilk ürünüm. Kamerası gayet güzel ancak kullanım, ses, arayüz ve premium ürün Özellikleri konusunda bir HTC değil. HTC kullanan ve sadece kullanmayıp anlayan birisi bu işte en iyi ürünü htc'nin ortaya çıkardığını farkedecektir. Ama ne yazık ki kullanıcılar işin teknik ve donanım kısmıyla pek alakalı değiller.

Özellik denilince samsung geliyor tabi akla ama şu htcyi kullandıktan sonra ne samsung ne diğerleri hiçbiri hoşuma gitmiyor bir iphone var oda alışık olmadıgım için sevmiyorum sonuna kadar hakediyor fiyatını

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Özellik denilince samsung geliyor tabi akla ama şu htcyi kullandıktan sonra ne samsung ne diğerleri hiçbiri hoşuma gitmiyor bir iphone var oda alışık olmadıgım için sevmiyorum sonuna kadar hakediyor fiyatını
Note 5'i özellik için almadım ortalama bir kullanıcıyım ama s6'da ciddi sorunlar vardı sıkıntılı bir model olmuş. Samsung'un kanayan yarası olan belli süreden sonra kasma ve takılmalar nedeni ile note 5 tercih ettim. Diğer modellerine göre daha çok stabil olduklarını biliyordum ancak HTC'den sonra Samsung'un en üst seviyesi bile sizi tatmin etmiyor. İyi yönleri var tabiki ancak HTC kullanım açısından çok farklı bir deneyim yaşatıyor o farkı hissediyorsunuz. HTC m10 modelini bekliyorum. A9 benim için yetersiz geldi.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Note 5'i özellik için almadım ortalama bir kullanıcıyım ama s6'da ciddi sorunlar vardı sıkıntılı bir model olmuş. Samsung'un kanayan yarası olan belli süreden sonra kasma ve takılmalar nedeni ile note 5 tercih ettim. Diğer modellerine göre daha çok stabil olduklarını biliyordum ancak HTC'den sonra Samsung'un en üst seviyesi bile sizi tatmin etmiyor. İyi yönleri var tabiki ancak HTC kullanım açısından çok farklı bir deneyim yaşatıyor o farkı hissediyorsunuz. HTC m10 modelini bekliyorum. A9 benim için yetersiz geldi.

Yazık olmuş gerçi a9 zaten pek amiral gemisi havası yoktu m7 ve m8 çok tuttu zaten m9 pek beğenmemiştim ben geneldede beğenilmedi ama dediğiniz doğru bende alıştığım için elime samsung telefon geçince s6 bile hoşuma gitmiyor forever htc