HTC One M8 Rehber sorunu

Gulsumcelk1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Iyi geceler.

Telefonuma 3 gündür "com.htc.contacts beklenmedik şekilde durduruldu" diye uyarı geliyor. O kadar fazla ki mesaj yazma gibi bir olanagim olmuyor. Daha sonra "kisilerim" yazan yerin "com.htc.contacts" oldugunu farkettim. Simgesi de Android simgesi olan yeşil bi simge oldu. Kişileri açmaya çalışıyorum hata raporu gönder diyor ve açmıyor. (Fabrika ayarlarına donderdim telefonumu ise yaramadı) Yardımcı olur musunuz ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20160427-010258.png
    Screenshot_20160427-010258.png
    196.5 KB · Görüntüleme: 707

Gulsumcelk1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilmiyorum desem ? Özelliklerden mi bakıyoruz ?

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Bilmiyorum desem ? Özelliklerden mi bakıyoruz ?

Hayır şuan telefonunuzdaki yazılımdan yani android sürümünden bahsediyorum ki sanırım kendi yazılımı stock yazılım orjinal ota ile verilen güncelleme custom rom geliştiriciler tarafından modlanıp sunulan rom..

Gulsumcelk1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır şuan telefonunuzdaki yazılımdan yani android sürümünden bahsediyorum ki sanırım kendi yazılımı stock yazılım orjinal ota ile verilen güncelleme custom rom geliştiriciler tarafından modlanıp sunulan rom..

Android sürüm 6.0 ya pek bi bilgim yok o yüzden idare edin ama sorunum ortada :)

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Android sürüm 6.0 ya pek bi bilgim yok o yüzden idare edin ama sorunum ortada :)

Son güncellemeleri kontrol edin bu hatayla ilgili bi güncelleme verilmiş olabilir. Eğer güncelleme işemide yoksa hard reset atmanız gerekecek fabrika ayarları bu sorunu çözmeyecektir.. Htc one m8 hard reset nasıl atılır diye amcaya sorarsanız tonla makale çıkacaktır olmadı bizde yardımcı oluruz sağlıcakla kalın..