Htc one m8 mi almaliyim lg g4 mü ?

cakmabeats11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle merhaba.Htc m8 ve Lg g4 arasında kaldım.Lg g4 ün g3 de olduğu gibi kasma yapmasından korkuyorum açıkçası.Alıcağım telefonun beni 3-4 sene götürmesi gerek.Çok oyun oynamam boş dersler boş zaman vs...Htc m8 32 bit işlemci , g4 de 64 bit işlemci var.Bu kafamı karıştırıyor bu fark yaratır mı ileride uygulama,oyun tarzı şeylerde? Ve kardeşime de 1700 tl ye kadar telefon beğen dedım z2 yi iyi hoş bulmuş açıklamalarına göre?Sizce mantıklı bir seçim mi olur veya başka telefon önerirmisiniz?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
M8 ve G4 rakip telefonlar değil G4 daha üstün bir cihaz.Uzun seneler kullanmak istiyorsanız G4 tabiki doğru tercih.1700 tlye kadar ise Z3 compact veya Htc E8 öneririm.

cakmabeats11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yorumunuz için çok teşekkürler.1700 tl için z2 önermezmisiniz? Plastik kasa ve küçük telefon istemiyor kardeşim.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Uzatmayacağım daha yeni nesil ve daha uzun sure güncelleme desteği olduğu için kesinlikle lg g4 almalısın

cakmabeats11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir konu daha açıp sizi de yormak istemiyorum.Peki 1700 tl civari hangi telefonu önerirsizin uzun kullanım için?

PlaTooNOx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kucuk telefon yoksa iphoneler ve compactlari eliyoruz.
Plastik yoksa cogu samsung ve lg modellerini eliyoruz.
Geriye alabilecegin en mantikli secenekler bence ya m8 yada z3. Z3 u 1700 alti bulman zor olabilir. Kendi kisisel tercihim z3 compact zira 4.6 inc cokta kucuk bir buyukluk degil.

stompdowncan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
M8 almak bence biraz mantıksız şuan. LG G4'ın avantajları 5.5'' 2k ekran, pil ömrü ve kamera. M8 alırsan 5'' ekranı 5.5-5.7'' boyutlarında alıyorsun. Bence bu çok kötü birşey. Pil konusunda ikiside benzer, performansında da gözle görülür farklar olmayacaktır. Kamera konusunu tartışmaya gerek yok.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Tabii ki LG G4. LG G4'ün rakibi m8 değil m9. Bana göre G4 m9'dan daha iyi bir cihaz. Şu anda Galaxy S6 ile kapışıyor şarj ve performans olarak S6 bir tık yukarıda olsada performans olarak farkı sadece testlerde anlayabiliyorsun.

Onun haricinde oyunları vs gayet akıcı oynatıyor frame drop olmadan, S808'in avantajları...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lg g 4 Tasarım ve ses konusunda eline su bile dökemez htc one m8 e ara yüz aynı eski lg lerle htc sense çok iyi farklı bir telefon kullandığını hissettiriyor ekran kartı lg g4 ün kü adreno 330 un kırpılmış
versiyonu yani daha az enerji tüketiyor ama ekran çözünürlüğü fazla olduğu için lg g4 ün güç tüketimi fazla olacağını sanıyorum tercih senin