Htc one m8 kapandi gitti. Acillllllllll

erkelescuma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba dün akşam telefon şarjda elimdeyken kapandı birden bire ve şarj edildiğine dair ekran geldi ve telefon açılmadı. Bende samsungların şarj makinası ile aynı diye onunla denedim ama olmadı bir daha telefon açılmadı orjinal şarj aletini takdığımda da durum aynı bir kaç saniye şarj olan ekran geliyor ama telefon açılmıyor sarı ışık yanıp sönüyor. Reset atmak için güç+ses arttırma tuşuna bastım yine telefonda tık yok hiç açılmıyor ne yapmalıyım. Garantiye gitmeden halledebilir miyim başka kullanacak telefonumda yok yardım edin napmam gerekiyor.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Sorunun çözüldümü bilmiyorum ama Güç Tuşu + Ses Kısma tuşuna Android simgesi gelene kadar basılı tut. Reset atıp düzelmesi lazım. Bende de anı sorun oluşmuştu.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar merhaba dün akşam telefon şarjda elimdeyken kapandı birden bire ve şarj edildiğine dair ekran geldi ve telefon açılmadı. Bende samsungların şarj makinası ile aynı diye onunla denedim ama olmadı bir daha telefon açılmadı orjinal şarj aletini takdığımda da durum aynı bir kaç saniye şarj olan ekran geliyor ama telefon açılmıyor sarı ışık yanıp sönüyor. Reset atmak için güç+ses arttırma tuşuna bastım yine telefonda tık yok hiç açılmıyor ne yapmalıyım. Garantiye gitmeden halledebilir miyim başka kullanacak telefonumda yok yardım edin napmam gerekiyor.
güç ve ses kısma tuşuna android simgesi gelene kadar bas reset yazar ona bas tekrar aç eğer düzelmediyse....

erkelescuma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler şarj makinası ölmüştü batarya boşalmış içinde hiç pil kalmamış, samsung şarj makinsına takılı bıraktım. birkaç dk şarj olduktan sonra oldu. Ama çok geç şarj oluyor. O zman hiç şarj olmadığı için güç + ses kısma yapmıştım ama olmamıştı o yüzden korktum. Şimdi çok şükür düzeldi ama şarj problemi var orjinalini nerden bulacaz acaba yoksa garantiye gönderiyim mi?

CaptainPirate

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
htc nadir markadır bende htc one mini 2 kullanıyorum.O yüzden garantiye götür kesinlikle telefoncuya vermeye kalkışma başına iş açarlar.

erkelescuma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kanka zaten vermem ki telefoncuya garantiden çıkıyor verirsem.