Htc one m8 hakkında..

cavalli1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar ben htc one m8 kullanıcısıyım ancak sense arayuzu 6.0 ve android 5.0.1 şimdi sorum şu andorid 5.0.1 üzerine güncelleme alıcakmı ve sense arayüzü 7 olucakmı baya aradım ama forumda buladım bilgisi olan arkadaşlar bir bilgilendirme yaparsanız çok makbule geçer şimdiden teşekkürler..

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
merhaba arkadaşlar ben htc one m8 kullanıcısıyım ancak sense arayuzu 6.0 ve android 5.0.1 şimdi sorum şu andorid 5.0.1 üzerine güncelleme alıcakmı ve sense arayüzü 7 olucakmı baya aradım ama forumda buladım bilgisi olan arkadaşlar bir bilgilendirme yaparsanız çok makbule geçer şimdiden teşekkürler..
m8 e sense 7 gelecek muhtemelen android 5.1.1 ile yada android m ile ama sense 7 gelecek ben haberini okumuştum....

frkn09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ağustos ayında yeni android sürümü 5.0.2 ile geceğini söylemişlerdi ama ses seda yok sanırım m9 satışlarının düşük olup uygun fiyata m8 almaları güncellemeyi geciktirmiş olabilir.

cavalli1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ağustos ayında yeni android sürümü 5.0.2 ile geceğini söylemişlerdi ama ses seda yok sanırım m9 satışlarının düşük olup uygun fiyata m8 almaları güncellemeyi geciktirmiş olabilir.
gayet mantıklı desenize m9 un ceremesini çekiyoruz umarım en kısa surede gelir de rahatlarız :)

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157

M8'in satış grafiğinden yararlanmak isteyen HTC'nin One m8 kasasını kullanıp geri kalan tüm özelliklerinden kıstığı,yalnız 4 up/5mp çift kamera yerine 13 mp tek kamera sensörüne geçtiği S615 gibi işlevsiz bir işlemciye bu kadar para istediği neden üretildiği konusunda akıllarda kocaman bir soru bırakan hTC cihazı.

Herhalde hTC de yavaş yavaş Samsunglaşıyor. Samsung aynısını mini cihazlarında yapıyordu.

Küçük ekran ya da kısıtlanmış özellikli telefon kullanmak isteyenler Sony haricinde başka da bir şey düşünmesin.

Tabi ki m8 alınır.